Незамінна річ в холодну пору року! Розумна сушарка для взуття Shoes Drying

image
17 Січня 2020, 17:42
Поділитися:

Розробники Shoes Drying подбали не тільки про сухість, але і про свіжість вашого взуття. У Shoes Drying вбудована функція озонування. Цій технології увагу приділено недарма, адже озон відомий своїми унікальними дезінфікуючими і освіжаючими властивостями.

У вас напевно виникло питання – куди ставити ще один електронний прилад? Не турбуйтеся, розмір Shoes Drying компактний – 33 * 19 * 10 см., Що дозволяє поставити його в будь-якому, навіть маленькому приміщенні. Також на вітрині нашого магазину novinki.top представлені кілька кольорів сушарки Shoes Drying. Червоний, білий, синій і чорний – успішно впишуться в будь-який інтер’єр і задовольнять запити як чоловіків, так і жінок.

Купити Shoes Drying дуже просто. Зайдіть на наш сайт novinki.top, внесіть номер телефону в форму для зворотного зв’язку і вже через кілька секунд ви почуєте дзвінок від нашого менеджера, який уточнить деталі замовлення і оформить доставку. Оплату в розмірі 687 гривень зробите вже після отримання на відділенні Нової пошти.

Shoes Drying – експерт сухості та професіонал свіжості на службі у вашого взуття!

Оформити замовлення можна в такий спосіб:

– залишивши заявку на сайті novinki.top

– зателефонувавши за номером

096 524 00 16 (Viber)
095 250 68 24

Наші менеджери з радістю дадуть відповіді на Ваші питання.

Джерело: Новости Броварів