Неймовірна гра! Неймовірні емоції!

image
28 Травня 2019, 14:37
Поділитися:

Опубліковано: 28 травня 2019

18 травня на стадіоні «Енергетик» ФК «Чайка» (Вишгород) влаштував День відкритих дверей для дітей, які хочуть займатися футболом (ведучий – голова комітету Дитячо-юнацької футбольної ліги України Валерій Золотухін). Протягом півроку для 13-16-річних юнаків тренери проводитимуть безкоштовні заняття, аби ті могли визначитись у своєму виборі (з питань набору звертайтеся за тел: 063 578 87 42, Юрій Омельченко). А в день відкритих дверей для всіх охочих організували рухливі ігри, тренування та конкурси, переможці яких отримали солодощі та магніти із символікою ФК «Чайка», про що подбали спонсори – КП УФКС (директор Олександр Баланюк), а також партнери клубу – ТМ «Лімо» та ПП Олександр Семенов. Продовжилося свято футбольним матчем Чемпіонату України серед аматорських команд сезону 2018-2019 між ФК «Чайка» (Вишгород) та ФК «Діназ» (Вишгородський район), за яким на трибунах спостерігали понад п’ятсот уболівальників.
«Сьогодні отримав неймовірні емоції від гри! – написав на своїй сторінці у ФБ міський голова Олексій Момот. – «Чайка», ви неймовірні! Проявити такий характер і дати такий результат!.. Після невдалого початку (пропущений на першій хвилині гол, потім автогол…), маючи програш 2:0, вийти на переможні 3:2 – супер! Шкода, що на останній хвилині дали, на мою думку, несправедливий пенальті. Проте, це була дуже гарна гра і цілком гідна бойова нічия 3:3 з дуже сильним і досвідченим суперником.
Дякую всім, хто прийшов підтримати міську команду. Давно не пам’ятаю такого вщент заповненого стадіону».
Так, протягом матчу були видалення, сварки, бійки, купа емоцій!
На перших хвилинах «Діназ» скористався помилкою «Чайки» і забив гол. Провівши ще кілька гострих атак, «Діназ» отримав несподівану допомогу від самих господарів: захисник «Чайки» прикро врізав м’яч у власні ворота – 0:2. Але ще до перерви надію у господарів вселив кутовий від Івана Подшивалова, який ударом головою замкнув Данило Горбаток – 1:2.
На початку другого тайму гравець «Чайки» Твердохліб зрівняв рахунок – 2:2. А за кілька хвилин Андрій Липовий прокинув м’яча повз голкіпера і закотив його у порожні ворота «Діназу» – 3:2. На 78-й хвилині виникла конфліктна ситуація серед тренерів. Їх видалили із технічної зони на трибуни. У хвилини додаткового часу з поля був вилучений капітан «Чайки», який отримав друге попередження. З пенальті Безпалий переграв воротаря – 3:3.
Таким було свято футболу, на яке завітав і засновник ФК «Діназ», голова Київської обласної федерації футболу України, народний депутат України Ярослав Москаленко.
Влас. інф.

Джерело: Газета Вишгород