Нетверезий голова Броварської РВА Майбоженко на “зебрі” збив 4 людей | Трибуна

image
26 Квітня 2024, 23:25
Поділитися:

Сьогодні, 26 квітня, у Броварах на вул. Київська трапилась жахлива ДТП із постраждалими. Винуватець – гоова РВА Володимир Майбоженко?

«Почула гуркіт, люди спереду на переході побігли вперед, коли я підійшла, то побачила, що мама з дитинкою лежали. Дівчинка була в крові… Трохи далі лежав молодий чоловік, може років до 40, він був у важкому стані, втрачав свідомість… Інший чоловік лежав під машиною. Її хлопці підіймали, щоб  дістати людину… Чоловік був із закритими очима», – розповідають очевидці.

Близько 19 год на пішохідному переході зуп. “Порошинка” голова Броварської районної військової адміністрації Володимир Майбоженко на Volvo збив 4 людей. Серед потерпілих – 32-річна мати з донькою 2,5 років, а також два чоловіки — 29 та 26 років.

Злочинця затримали на місці

На місце події прибула поліція, яка перевірила водія на алкоголь. Драгер показав, що в крові водія була смертельна доза алкоголю – 2.31. Проте стан алкогольного сп’яніння було видно неозброєним оком.

За результатами попереднього обстеження постраждалих, у дитини перелом плечової кістки та підшкірна гематома потиличної ділянки голови.

У решти потерпілих: політравма, закрита черепно-мозкова травма,  травми та переломи куприка, ключиці, плеча, лопатки, кістки носа, ребер, кінцівок, множинні забої та садна. Обстеження тривають. Постраждалі перебувають у Броварській лікарні інтенсивного лікування.

Голову РВА правоохоронці затримали. Очільник КОВА Руслан Кравченко запевнив, що Майбоженка із займаної посади звільнять.

Читайте також:

У Броварах невідомий нападає з ножем на тварин (ФОТО)

Програму допомоги ЗСУ дофінансують на 3 млн грн

Державна допомога для ВПО в Броварській громаді: хто не зможе отримати її автоматично

Новини

Джерело: Трибуна – Бровари