несіть відповідальність за свої дії, щоб вберегти себе та оточуючих

image
10 Вересня 2019, 13:13
Поділитися:

Результати соціологічних опитувань показують: майже половина наших громадян вірить, що сухостої та ліс спалахують від сонця і спеки. Однак справжня причина природних пожеж криється в діях людини: підпали сухої трави, незагашені багаття, кинуті недопалки…

Так, впродовж останньої доби рятувальники Київської області 92 (!!!) рази залучались на гасіння трав’яного настилу на загальній площі 100.996 Га у: Бориспільському, Володарському, Білоцерківському, Кагарлицькому, Баришівському, Ставищенському, Миронівському, Богуславському районах. У Макарівському районі полум’я все ж таки встигло перекинутись з трави на споруду та на щастя, вогнеборці встигли завадити подальшому його розповсюдженню.

Протягом вихідних днів бійці Києво-Святошинського району 22 рази залучалися до гасіння трав’яного настилу та сміття на загальній площі близько 9 Га, Ірпінського — 5 разів, Тетіївського — 5 разів, Баришівського — 4 рази. Надзвичайникам довелось приборкувати полум’я у безпосередній близькості не тільки від житлових будівель, на кладовищі та  навіть  впритул до залізничної колії!

На щастя, всі пожежі було своєчасно локалізовано та ліквідовано.

Пам’ятайте! Якщо ви помітили пожежу, що розгоряється, спробуйте загасити її підручними засобами: гілками дерев, піском чи водою. Якщо ж не вдається впоратися самотужки – терміново телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!

ГУ ДСНС України у Київській області

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація