Нещодавно в Головному управлінні ДПС у Київській області відбулась чергова зустріч податківців із головою територіального відділення у Київській області ВГО “Асоціація платників податків України” – Сайт Міської Ради міста Фастів

image
10 Вересня 2021, 14:13
Поділитися:

Нещодавно в Головному управлінні ДПС у Київській області відбулась чергова зустріч податківців із головою територіального відділення у Київській області Всеукраїнської громадської організації Асоціація платників податків України Романом Косинським.

На зустрічі в. о. начальника ГУ ДПС у Київській області Олександром Загорським і Романом Косинським обговорено тематику актуальних питань оподаткування, котрі наразі є актуальними для підприємців, адже ефективна взаємодія з бізнесом сприяє швидкій та змістовний комунікації між податковою як державною структурою та представниками бізнесу.

«Такі зустрічі вкрай необхідні та важливі, оскільки дозволяють глибше розуміти нагальні потреби бізнесу, чітко і зважено підходити до вирішення питань стосовно сплати податків і зборів, котрі постають перед підприємцями задля їх розвитку та процвітання, а так само й для економічного зростання регіону в цілому» – зазначив Олександр Загорський.

ГУ ДПС у Київській області

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів