«Необхідно створити належні умови для реалізації виборчого права»

image
24 Червня 2019, 16:53
Поділитися:

У Київській ОДА відбулась он-лайн нарада під керівництвом т.в.о. голови Київської облдержадміністрації В’ячеслава Кучера з головами РДА та ОТГ, а також міськими головами.

У ході обговорень учасники підняли проблемне питання про забезпечення роботи відповідних служб і підрозділів щодо охорони громадського порядку та безпеки громадян під час виборів до ОТГ в Київській області. Зокрема, В’ячеслав Кучер наголосив на необхідності перевірити стан облаштування приміщень, що надаються дільничним виборчим комісіям для їх роботи, та приміщень, що використовуються для голосування.

«Ми маємо вжити заходів для забезпечення прав і можливостей осіб з інвалідністю, а також осіб, які не здатні самостійно пересуватися, здійснювати своє виборче право на рівні з іншими громадянами. Необхідно створити належні умови для реалізації виборчого права, забезпечити безперешкодний доступ до об’єктів виборчого процесу і доступ до відповідної інформації»,- підкреслив т.в.о. голови Київської ОДА В’ячеслав Кучер.

Нагадаємо, у Київській області 30 червня 2019 року відбудуться вибори до 5 ОТГ: Богуславської міської ОТГ Богуславського району, Глевахівської селищної ОТГ Васильківського району, Ташанської сільської ОТГ Переяслав-Хмельницького району, Циблівської ОТГ Переяслав-Хмельницького району, Томасівської сільської ОТГ Фастівського району.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація