Недитячий екстрим: в Ірпені підлітки-зачепери розважаються на електричках

image
21 Липня 2021, 17:37
Поділитися:

Днями на станції міжміської електрички в Ірпені розважались підлітки, чіпляючись за вагон.
Потяг зупинився на станції і як тільки збирався рушити, «зачепери» почали застрибувати на кабіну вагону.

Зачепери – це молоді хлопці та дівчата, яким не висота аж екстриму і вони чіпляються за вагони метро, електричок/ поїздів і таким чином розважаються.

Підлітки, як правило завчасно домовляються між собою про зустріч, знімають трюки та розміщують їх у соцмережах. Але прикро, що вони не усвідомлюють небезпеки цього виду розваг, бо це призводить до тяжкого травмування чи навіть смерті.

Минулого року лише в київському метрополітені зафіксували близько 50 випадків “зачепінгу”, затримали 20 осіб. Переважно це молодь від 16 до 25 років.

В Україні зачепінг на залізницях карається штрафами. У метро покарання за зачепінг не прописане, та його розцінюють як самовільне проникнення у виробниче приміщення або хуліганство.
Батьки, пильнуйте своїх дітей та пояснюйте, що такі екстремальні ігри можуть призвести не лише до раптової смерті, а й до тяжких результатів, яке нівечить життя.
Нагадаємо, що на початку літа екстремальні витівкипідлітка закінчилось ураженням струмом на залізничному мосту, через що юнак отримав 40% опіків тіла.
Після цього, 13-річний хлопець хотів зробити селфіна залізничному мосту, а коли помітив електричку, то ліг поміж рейок. Підліток отримав серйозні травми та загинув на місці трагедії. 
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua