Не заплатив? У маршрутці № 404 побилися водій і пасажир. ВІДЕО | Трибуна

image
31 Липня 2020, 18:25
Поділитися:

Учора, 30 липня, броварські поліціянти отримали виклик на бійку в маршрутці. Почубилися водій і пасажир – просто в салоні автобуса № 404. Обидва отримали тілесні ушкодження, а правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Про це повідомляють свідки і Броварський відділ поліції.

Як зазначають у відділку, повідомлення про бійку надійшло до правоохоронців 30 липня о 12:22. «Мордобій» стався на вул. Вокзальній, де розміщена кінцева маршрутки № 404.

За інформацією правоохоронців, почубилися водій маршрутки та пасажир. Учасники конфлікту нанесли одне одному тілесні ушкодження. Пасажир отримав забій в області шиї і голови.

Один із свідків зміг зняти на відео бійку. З кадрів видно, що один із чоловіків валить іншого і гамселить його кулаками. У цей час, імовірно із салону, доносяться крики про допомогу.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України – «умисне легке тілесне ушкодження».  Такий злочин карається штрафом до 850 грн, громадськими роботами на строк до 200 год або виправними роботами до 1-го року.

В АТП-13209, до якого належать автобуси маршруту № 404, розповіли, мовляв пасажир першим напав на водія. Зі слів представника автопідприємства, чоловік заходив до маршрутки ще на «Лісовій». Однак, відмовився платити, після чого водій словесно його вигнав.

Пасажир вийшов, згодом доїхав маршруткою Київ – Калинівка до «Терміналу», де знову сів до цієї маршрутки № 404, розповідають в АТП-13209. Але, цього разу заплатив купюрою 500 грн. Решту він отримав, однак вирішив на кінцевій напасти на водія.

Зі слів представника компанії, шофер маршрутки став оборонятися. У результаті бійки він отримав струс мозку. На цей час отримати коментар від іншої сторони конфлікту не вдалося.

Відео – користувачка Instagram f.l.u.r.y

Читайте також

Побив консьєржку і чоловіка: «комконівці» затримали нападника
У Броварах патрульні столичної поліції побили адвоката і його батька
Побив «горілчаного брата», вкрав золото і вирвав наплічник на вулиці. ВІДЕО

Перегляди публікації:
1

Джерело: Трибуна – Бровари