Не дати вкрасти!. | Рідне місто

image
23 Лютого 2020, 11:55
Поділитися:

Сьогодні для багатьох васильківців вже не є таємницею те, що «ініціативна група депутатів» намагалася прибрати до рук земділянку поблизу Центрального дитмайданчика. Як відомо, на одну з сесій міської ради вони підготували проекти рішень про виділення на цій території ділянок для будівництва 5 індивідуальних гаражів загальною площею 500 м.кв.

Тоді принципова позиція ГО «Рідне місто», ГО «Відсіч», громадських активістів, з якою погодився міський голова, завадила здійсненню планів цих людей. Як я вже повідомляв, деякі члени «ініціативної групи» висловлювали з цього приводу своє невдоволення на адресу «Рідного міста» і мою особисту.

Наразі великою підтримкою користується пропозиція, підтримана декількома громадськими організаціями, про облаштування там зеленої зони з скейт-парком та громадською вбиральнею.

Чи є сьогодні ймовірність того, що зазначену територію знову знову спробують вкрасти? На мою думку, виходячи з васиьківських реалій, не виключено. Тут все залежатиме від готовності громади дати достойну відсіч грабіжникам…

Джерело: Рідне місто