Назвали найкращі райони столиці у жовтні

image
17 Листопада 2020, 12:21
Поділитися:

У Департаменті економіки та інвестицій КМДА підбили підсумки роботи райдержадміністрацій за жовтень. Перше-десяте місце не «присуджували», а відзначили кращі у тих чи інших секторах.

«Проаналізували показники виконання звернень громадян з питань наведення благоустрою, житлового  господарства та життєдіяльності району, роботу ЦНАПів, рівень організації ярмарків та інші», – пояснили в Департаменті.

Так, найбільше було укладено декларацій з сімейним лікарем у Дарницькому та Шевченківському районах, а от рівень охоплення щепленнями, відповідно до календаря, найвищий у Печерському та Дніпровському районах.

Щодо комунальних питань, то Святошинський район перший з рівня виконання звернень громадян з питань ЖКГ, забезпечення благоустрою, якості надання адміністративних послуг ЦНАПами. У Солом’янському та Голосіївському – найвищий рівень відновлення благоустрою в місцях аварійних розриттів.

 

Загалом за січень жовтень 2020 року оцінювання здійснювалося за 17 показниками з 21. Рейтингування не здійснювалося за 4 показниками, оцінювання за якими проводиться щопівроку та раз в рік.

Як пояснили у Департаменті, рейтингування райдержадміністрацій здійснюється на підставі відомостей структурних підрозділів КМДА та КБУ “Контактний центр міста Києва 1551”.

Наталка Марків

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ