Найстаріший курортний парк столиці відремонтували

image
12 Серпня 2019, 17:24
Поділитися:

Завершується ремонт парку «Пуща Водиця» в Оболонському районі. За словами співробітників «Київзеленбуду», сучасний парк «Пуща Водиця» розташований у мальовничій місцині з озером Горащиха. Тому фахівці зазначають, що важливо максимально зберегти природний ландшафт та історичне значення цього місця, адже кияни відпочивають тут ще з кінця 19 століття. Головна концепція – екопарк зі своєю флорою та фауною, якими можуть милуватися відвідувачі.
 
У парку облаштовано сучасні доріжки з ФЕМ-покриття, встановлено лави, урни для сміття, відремонтовано дитячий майданчик, влаштовано еко-парковку.
Тривають роботи із влаштування газону, розвішуються годівнички для птахів та білок, а також завершується встановлення декоративної огорожі навколо території парку. 
Зауваження є щодо косметичного ремонту громадської вбиральні, розташування навігаційних знаків для комфортного орієнтування у парку, малої кількості урн для сміття, а також завезення піску для дитячого майданчика.
 
Разом із ШЕУ було обговорено питання очистки зливо-стокової мережі, влаштування асфальтного покриття поряд із парком, – розповідає в. о. генерального директора КО «Київзеленбуд» Олексій Король. Незабаром планується замінити старі світильники у парку на сучасне LED-освітлення силами КП «Київміськрозвиток». Також передбачено встановлення відеоспостереження та сигнальних кнопок у рамках міської програми «Безпечна столиця».

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ