Наймодніші жіночі плаття навесні та влітку 2020 року

image
10 Березня 2020, 20:44
Поділитися:

Сучасні жінки відводять платтям особливе місце у своєму гардеробі. Це одяг не лише жіночний, але й привабливий, зручний, модний в сезоні весна-літо 2020 року. Дизайнери дали волю фантазії та вирішили одягнути модниць в найвідвертіші фасони сміливих кольорів.

Тепер, щоб підкреслити витончений смак і відчуття стилю, досить ознайомитися з модними тенденціями та застосувати уяву. Сучасна мода вітає свободу рішень, а тому вибір залишається лише за дівчатами. За допомогою фешн гіпермаркету Kasta.ua ми знайомимо читачів з модними трендами 2020 року.

Які кольори платтів в моді?

Модні будинки Chanel, Yves Saint Laurent поєднали в новій колекції весна-літо 2020 року такі контрастні та елегантні кольори, як чорний та білий. В основному використовуються як узорчасті геометричні лінії, так і малюнок у горох. Все ж модницям потрібно бути обережними з поєднанням такого вбрання з сумками та аксесуарами, щоб не «перевантажувати» образ.

Розкріпачені модниці, які люблять насичені відтінки та завжди перебувати в центрі уваги, можуть насолодитися неперевершеними модними кольорами:

  • червоний, червоний лососевий, рубіновий;
  • pantone, royal blue, блакитний, морський, аквамарин;
  • «рідке золото» та інші його відтінки;
  • темна та неонова фуксія.

Краще поєднуються перераховані тони з насиченим зеленим і блідо-зеленим, жовтим, помаранчевим, мандариновим, темним графітом. Поважно вибирати контрастні аксесуари відносно вибраного кольору плаття.  

Тренди, які не можна пропустити

Сезон весна-літо поточного року має всі шанси увійти до історії як найвідвертіший, оскільки безліч суконь зшиті з тканини-сіточки, прикрашеної вишивкою у вигляді квіткових узорів, наліпками, каменями, стразами. Частіше тканина комбінується з щільними матеріалами в зоні спідниці.  

Дизайнери зі світовими іменами пропонують звернути увагу на тренди, справжні родзинки:

  1. «Плаття-тістечка». Назва відповідає вигляду моделей. Пишні спідниці, рюші, волани утворюють наповнену повітрям масу з тканини, що чудово підкреслює романтичний образ, додає фігурі жіночності. В основному для отримання такого ефекту сукні шиють з фатіну, органзи, тюлю та шовку.
  2. ECO-шкіра. Даний матеріал вже давно увійшов до жіночого гардеробу й далеко не як верхній одяг. Тепер топовими вважаються плаття з екологічно чистої шкіри. Прекрасно виглядають фасони «футляр» і міні, особливо якщо віддати перевагу яскравим однотонним виробам.
  3. Каскадні плаття. Спочатку може скластися враження, що такі плаття вечірні, святкові, для особливих випадків. Проте є безліч моделей, які підходять для романтичного побачення, навіть повсякденного вдягання. Особливість вбрання полягає в тому, що верх плаття, як правило, зроблений «на запах», низ з подовженим шлейфом.
  4. Мереживо. Любителі даної тканини будуть в захопленні, дізнавшись, що тепер можна без вагань одягати мереживні плаття будь-якого кольору. Більшість фасонів із завищеною талією, асиметричні, футляри, а також подовжені. Краще надавати перевагу однотонному мережеву модного кольору (електрик синій, чорний, червоний).
  5. Ще один цікавий тренд сезону – в’язані плаття. Частіше матеріал з дрібної машинної в’язки яскравих тонів. Можуть поєднуватися пастельні та контрастні тони, використовуватися геометричні узори, принти в горошок.  

Аксесуари до модних платтів на завершення образу

Навіть модне плаття виглядатиме краще в поєднанні з аксесуарами. Краще використовувати біжутерію – сережки-кільця, масивні браслети з кольорового пластику, ланцюжки. Вибирати слід найяскравіші варіанти, прикрашені стразами Swarovski, каменями, скельцями, а також лелітками. Трендове плаття виглядатиме ідеально, якщо його поєднати з такими модними аксесуарами:

  • пояси-мотузки;
  • сумки з ручками-ланцюжками;
  • капелюхи з вузькими полями;
  • окуляри з кольоровими лінзами в пластиковій оправі.  

Один із трендів сезону весна/літо 2020 – підбір в один тон взуття та сумочки. Особливо привабливо це виглядає з туфлями на низькому каблуці або танкетці, чобітьми з високою широкою халявою. Мода допомагає створювати неймовірні образи, підкреслювати власний стиль, а вигідно це зробити можливо на сайті Kasta.ua

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ