Найгірші вулиці Києва: Киянам пояснили, чому досі вулиця Чавдар не відремонтована

image
23 Травня 2019, 14:26
Поділитися:

Вулиця Єлизавети Чавдар, вул. Урлівська, вул. Миколи Хвильового та дороги від вул. Єлизавети Чавдар у напрямку вул. Колекторної називають одними з найгірших вулиць Києва.

Таке зазначили у Департаменті транспортної інфраструктури КМДА.

Будівництво вул. Єлизавети Чавдар передбачено планом детального планування території (ДПТ) житлових масивів №№ 2, 3, 4 та 6 мікрорайону «Осокорки» і їх будівництво згідно законодавства повинно здійснюватись забудовниками житлових масивів. Будівництво виконувалось на замовлення КП «Позняки-Інвест» у 2011 році. Забудовники зробили нижній шар асфальтобетонного покриття і після цього роботи по незрозумілій причині було припинено.

Аналогічні ситуації, коли забудовник не виконує взяті на себе зобов’язання, не поодинокі: в такому ж стані вул. Урлівська (від вул. Анни Ахматової до вул. Здолбунівської), вул. Драгоманова (від вул. Анни Ахматової до вул. Здолбунівської), вул. Миколи Хвильового.

Зараз ці дороги недобудовані і на баланс міста не передані. Проте на сьогодні міська влада докладає всіх зусиль, аби якнайшвидше вирішити це питання та прийняти в експлуатацію об’єкти інженерно-транспортної інфраструктури аби розпочати комплексний капітальний ремонт зазначених вулиць.

Читайте також: Кличко звільнив керівників одного з департаментів КМДА

Читайте також: Аеропорт «Київ» відкрив термінал А

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV