Найдорожчий бізнес-ланч у Києві: ТОП-10 локацій та у скільки обійдеться обід

Найдорожчий бізнес-ланч у Києві: ТОП-10 локацій та у скільки обійдеться обід
6 Березня 2024, 09:16
Поділитися:

Бізнес-ланч – це чудова можливість комфортно пообідати та одночасно провести ділову зустріч з партнерами в обідню пору чи неформально поспілкуватися з колегами.

Якщо ви шукаєте заклад у Києві для бізнес-ланчу, зверніть увагу на локації з нашої добірки. Журналісти 44.ua знайшли заклади з різною ціновою політикою та кухнею, щоб ви могли підібрати для себе оптимальний за всіма критеріями варіант.

Перший заклад в нашій добірці – це “Très Français”, що в перекладі означає “дуже французькою”. І це справді так – тут все дуже французькою – їжа, вино, інтер’єр та музика. Щотижня тут готують нове меню бізнес-ланчу, в якому можна вибрати легкий салат, ситний суп, основну ароматну страву або ніжний десерт. Все найкраще класичної та сучасної французької кухні – в авторській інтерпретації шефів Très. Наприклад, тут можна пообідати супом з телятиною, пастою з чотирма видами сиру або куркою з кус-кусом, а на десерт замовити сирний тарт. Ви можете вибрати дві чи три страви з келихом вина або лимонадом.

Вартість:

тост “Сен Тропе” з органічного хліба, з яйцями пашот, авокадо та сирним соусом, з зеленим салатом з овочами – 335 грн;бранч “Vacanses françaises” (французькі канікули) складається з 2 міні-круасанів, багету з вершковим маслом, свіжих ягід, слайсів авокадо та твердого сиру, шматочків сиру камамбер, джему, некруто звареного яйця та свіжовичавленого апельсинового соку – 357 грн;бранч Famille “Très FRANÇAIS” складається з скрамбл, сирного кішу, рататуя, авокадо тосту, салату з овочів, сиру, картопельки а-ля мезон та гірчиці – 373 грн.

Графік роботи: щодня з 10:00 до 22:00 (графік бізнес-ланчів доступний з 09:00 з 14:00).

Адреса: вулиця Костьольна, 3.

Наступний заклад в нашій добірці, де ви зможете з’їсти смачний бізнеас-ланч – “Італієць із Бейрута”. Розташований він на подільській вуличці та тішить ліванською кухнею з італійськими нотками.

Вартість: бізнес-ланч – 255 грн.

Графік роботи:щодня з 12:00 до 22:00 (бізнес-ланчі) діють з понеділка по п’ятницю з 12:00 до 15:00.

Адреса: пров. Ярославський, 1/3б.

Пообідати вишуканим бізнес-ланчем ви зможете у закладі “Sam’s Steak House PRIME”. Головна тема інтер’єру – це Скандинавія і властивий їй образ підкорення людиною дикої природи. Норвезькі орнаменти, меблі з масивів дерева, дивани в стилі валунів, колони і кладка з солі – все це риси північного побуту, в якому нетрадиційна для ресторану суворість врівноважується традиційним затишком олдскульного стейк-хауса.

Вартість:

суп з червоної сочевиці – 125 грн;вінегрет з маринованою цвітною капустою та ароматною олією 125 грн;гречка з курячою печінкою у вершковому соусі – 195 грн;стейк Нью Йорк з салатом коул слоу – 465 грн;ягідний компот – 50 грн;еспресо/американо/чай – від 60 грн;келих білого або червоного вина – 175 грн.

Графік роботи: щодня з 11:00 до 22:00 (ланч-меню діє в будні дні з 12:00 до 16:00)

Адреса: вулиця Жилянська, 37.

В мережевому закладі “This is Півбар” ви також зможете смачно пообідати під час зустрічі із партнерами або колегами. Бізнес-ланчі в “This is Півбар” відповідно закладу – великі та ситні. Меню змінюється в залежності від дня тижня. До обіду обов’язково подається напій – чай, квас, узвар, pepsi чи вишневий пунш. В деяких заклад представлені комбо ланч-меню, а в інших ви зможете замовити одну, дві чи три страви на вибір.

Вартість:

одна страва – 129 грн, дві страви – 179 грн, три страви – 229 грн;комбо 1 Ланч-меню: червоний борщ + куряча відбивна + олів’є – 259 грн;комбо 3 Ланч-меню: пательня куряча + гороховий суп + салат з буряка – 259 грн.

Графік роботи:щодня з 11:00 до 23:00 (ланч-меню діє з 12:00 до 16:00).

Адреса: вул. Басейна 15; вулиця Левка Лук’яненка, 18; бульвар Лесі Українки, 26; контрактова площа, 8.

Хочете дізнаватись ще більше новин Києва, столичного регіону та України? Тоді скоріше долучайтесь до нашого Telegram-каналу “Головні новини Києва – 44.ua”.

Стейк-хаус “GOODMAN” – це легендарний заклад відомої міжнародної мережі, що об’єднує однойменні м’ясні ресторани Лондона, Цюріха та Києва. Ця справжня мітерія стала своєрідною Меккою для шанувальників і поціновувачів стейків із американської мармурової яловичини. Також тут представлене бізнес-ланч меню, до яких входять перші страви, гарніри, салати, десерти та напої.

Вартість:

салат з огірків, стиглих помідорів та зелені – 149 грн;салат “Цезар” з куркою – 169 грн;борщ український – 169 грн;суп із білих грибів та печериць з вершками – 169 грн;медальйони з різотто – 499 грн;стейк з чілійського сібаса – 1199 грн;шпинат з вершками – 129 грн;овочі гриль – 169 грн;чізкейк – 109 грн;узвар, компот – 39 грн.

Графік роботи: щодня з 12:00 до 22:00 (бізнес-меню діє з 12:00 до 16:00)

Адреса: вулиця Жилянська, 75.

Ресторан з великим вибором страв з м’яса і вражаючою винною картою. Два рівня ресторану “Beef: м’ясо та вино” обладнані дерев’яними столами з трьох видів дуба, віденськими стільцями і коричневими шкіряними диванами. Особливістю закладу є відкрита кухня з аргентинським грилем і подача страв на спеціальній іменний дошці. Також тут до ваших послуг бізнес-ланчі.

Вартість: дві страви та напій – 490 грн, десерт + 120 грн, келих вина + 240 грн.

Графік роботи: щодня 10:00 – 23:00

Адреса: вул. Шота Руставелі, 11.

Скуштувати смачні бізнес-ланчі можна в найстарішому індійському ресторані столиці “Гімалаї”, відкритому в 1997 році індійським підприємцем. Індійська тут не лише їжа, а й музика та інтер’єр. У меню представлено тхалі ланч, який складається з овочевого салату, овочевого карі та курятини. До обіду обов’язково подають традиційний індійський хліб нан (самостійно або з олією, паніром чи часником).

Вартість: тхалі ланч – 265 грн.

Графік роботи:щодня з 12:00 до 22:00

Адреса: вулиця Велика Васильківська, 80.

Київський ресторан української кухні “Petrus-ь” знаходиться в центрі Києва та вже не перший рік залишається вірним кращим традиціям національної кухні. В ресторані “Petrus-ь” готують ланчі у будні з 12:00 до 15:00. Тут пропонують обрати дві або страви, наприклад серед салатів, олів’є з куркою, салат з капустою та огірків, серед перших страв, – зелений борщ з телятиною, перепелиними яйцями та сметаною або грибну юшку по-карпатськи. На друге пропонують взяти курячу печінку в сметані з гречаною кашею або смажену рибу в яйцях з відварним рисом. Також до обіду входить узвар, чи ягідний компот на вибір.

Вартість:

дві страви на вибір – 199 грн;три страви на вибір – 245 грн.

Графік роботи: щодня з 10:00 до 21:00 (бізнес-ланчі діють з 12:00 до 15:00).

Адреса: вулиця Еспланадна, 28.

На одній із київських центральних вулиць працює кафе “Musafir”, де відвідувачам пропонують скуштувати страви кримсько-татарської кухні. У меню закладу можна замовити чебуреки, манти, татар-аш, сарму, янтики, плов, кебаби й авторські нові страви з відтінком татарської кухні. Інтер’єр закладу витриманий у стилі кримсько-татарського будинку з традиційною для нього побілкою і стельовими балками. Стіни кафе прикрашають килимки, зроблені власноруч. Також тут можна замовити бокси, які стануть гарним обідом. До кожного меню передбачено напій.

Вартість:

піде з м’ясом та овочами – 317 грн;плов меню – 362 грн;шашлик баранина меню – 456 грн;чебурек меню – 354 грн.

Графік роботи: щодня з 10:00 до 22:00.

Адреса: вулиця Богдана Хмельницького 3Б.

І останній заклад в нашій добірці – “G.Forte” – це ресторан в центр міста із затишним інтер’єром та італійськими стравами. В меню ви знайдете італійську класику, піцу, пасту, десерти, щодня на гостей чекають ланчі. Ланчі в “G.Forte” можна скуштувати кожного дня з 12:00 до 16:00 – гостям пропонують дві або три страви на вибір.

Вартість:

дві страви на вибір + напій – 239 грн;три страви на вибір + напій – 296 грн.

Графік роботи: щодня з 09:00 до 21:00 (бізнес-меню діє з 12:00 до 16:00).

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 19-21.

Раніше ми розповідали про заклади у Києві, де ви зможете скуштувати смачні та з різною начинкою вареники.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua