Навігатор на перше листопада: куди піти у Києві

image
1 Листопада 2019, 07:29
Поділитися:

Перший день листопада прийде із нічним морозом, сонцем і гарним настроєм – сьогодні ж п’ятниця, і попереду два вихідних! Ввечері можна піти в театр чи на цікаву лекцію-презентацію. До слова, рідних пенсіонерів треба відправити на безкоштовний перегляд кіно!

Вечір містичний: Велесова ніч на Андріївському узвозі

В Україні зараз відзначають Гелловін. Проте у нас ще раніше, за часів вірування у рідних богів, існував свій Гелловін і звався він Велесова ніч. Андріївський узвіз запрошує всіх 1 листопада до себе в гості, щоб відсвяткувати свято Велесової ночі! На вас чекає цікава шоу-програма під відкритим небом, розваги для всієї родини, смачні частування, вогняне дійство та виступ легендарного синтез-етно-рок-гурту «Ярра».

Коли: з 19:00 по 23:00.
Де: Андріївський узвіз.
Вхід вільний.


Вечір мистецький: TRASH Eco-project молодих художниць

Артпроєкт «ТRASH Eco project» присвячений глобальним катаклізмам, які насуваються на нашу планету. Чотири художниці зі своїм особистим баченням прагнуть звернути увагу на катастрофи. Кожна з них за допомогою різних стилів та технік показує, що важливо жити повноцінним життям, розмальовувати кожен день яскравими фарбами та емоціями, проте, на жаль, бездумний споживчий побут несе непоправні наслідки для планети.

Коли: о 19:00.
Де: Галерея ART APP HALL, вул. Тютюнника (Анрі Барбюса), 51/1.
Вхід вільний.


Вечір у філармонії: «Соколов плюс » Симфонічний оркестр НФУ

1 листопада Національна філармонія України запрошує на другий концерт циклу «СОКОЛОВ плюс..». Цього разу Валерій Соколов, разом із віолончелістом Олексієм Шадріним, у супроводі філармонійного оркестру під орудою Віталія Протасова, виконають твори Сергія Прокоф’єва.

Коли: з 19:00.
Де: Національна філармонія України, вул. Володимирський узвіз, 2.
Вартість: 80 – 400 грн.


Показ фільмів для пенсіонерів у кінотеатрі «Жовтень»

У рамках проєкту «Насичене життя», благодійний фонд Let’s Help організовує активності для пенсіонерів – безкоштовні благодійні кіносеанси для людей похилого віку за наявності пенсійного посвідчення. У кінопоказах транслюються нові фільми з усього світу. Деталі та назви фільмів можна дізнатися за телефоном: (044) 221-61-21. Сьогодні ж у пенсіонерів є нагода переглянути неймовірний «Захар Беркут».

Коли: з 10:00 до 12:00.
Де: Кінотеатр «Жовтень».
Вхід вільний із пенсійними посвідченнями.


Вечір документальний: фільму «Тато»

КМО «Меморіал» та Перший історичний HUB, у партнерстві із Платформою української документалістики docUA Platform, запрошують до перегляду документального фільму «Тато». Весна, 2014 рік… початок війни на сході України. Це фільм про те, що відбувається за межами зони бойових дій, про любов доньки до батька, відчуття втрати і про те, як війна впливає на звичайних українців.

Коли: о 18.00.
Де:  вул. Михайла Стельмаха 6-а, 3-й поверх.
Вхід вільний.


Вечір неформальний: Традиція рунічного передбачення

Киян запрошують на лекцію про використання рун у передбаченнях в історичному та сучасному контекстах, а також дізнатися, яке майбутнє обіцяють ці магічні загадкові написи. Лектор: Anastasia Mytkalyk.

Коли: з 19:00.
Де: Музей історії Києва.
Вхід: 100 грн, для студентів та інших пільгових категорій – 50 грн.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ