Навігатор на 31-ше липня: куди піти у Києві

image
31 Липня 2019, 06:55
Поділитися:

ВЕЧІР ЛІТЕРАТУРНИЙ. Перформанс-презентація нової книги Фоззі «Чос для приїжджих»

Нова книга українського музиканта, учасника гурту ТНМК, Фоззі – продовження, навіть завершення історії, розпочатої колись в оповіданні «Корабельний рабин» і продовженої в романах «Голки і ковзани» і «Супроводжуючі особи». Однак «Чос для приїжджих» – цілком самостійна історія, яка не потребує знання витоків. Для тих, хто жив у «раніші часи», читання сколихне спогади, для тих, кому пощастило народитися набагато пізніше, – стане приємним і достовірним знайомством з юністю своїх предків.
Автор (Олександр Фоззі Сидоренко) читає, художниця (Катерина Корчагіна), надихаючись текстом, симультанно створює ілюстрацію.

Коли: о 18.30
Де: Арт Кафе «Букiторiя», вул. М. Лисенка, 1
Вхід вільний 


ВЕЧІР ПІЗНАВАЛЬНИЙ. Science&Wine. Інтелект: як це працює з погляду науки

Що таке інтелект? Від чого він залежить, чим обумовлюється та як розвивається впродовж життя? Чи передається у спадок? Як з його допомогою ми вирішуємо щоденні задачі? Як можна об’єктивно виміряти рівень або коефіцієнт інтелекту? І нарешті, яким чином взагалі пов’язані розумові здібності з відчуттям щастя та довготривалістю життя? Ці питання за келихом вина обговорюватимуть нейробіолог Сергей Данилов та психологиня Каріне Малишева.

Коли: о 19:00 
Де: Closer, вул. Нижньоюрківська, 31
Вартість квитка: 450 грн.


ВЕЧІР З МИСТЕЦТВОМ, Колективний проект “Інверсія пам’яті”

Мультимедійний арт-проект, що поєднує живопис Віктора Сидоренка, скульптуру Назара Білика та фотографію Сергія Мельниченка. Проект досліджує психологічні стани людини, порушує проблеми самоідентифікації, взаємодії історичної пам’яті та сьогодення.

Коли: відкриття о 19.00
Де: Mironova Foundation, провулок Лаврський, 9
Вхід вільний

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ