Навігатор на 26-те липня: куди піти у Києві

image
26 Липня 2019, 06:34
Поділитися:

Сьогодні ви маєте нагоду пройти безкоштовні тестування на гепатит, дізнатися від Уляни Супрун, що краще читати про здоров’я, розібратися, як правильно спати, побувати на презентації книги про розбійника Варавву, посміятися на комедії “Я куплю тобі Мальдіви”, першими побачити незалежні документальні короткометражки українських режисерок, насолодитися джазом у темряві, з захоплюючими розповідями Олексія Когана та багато іншого. 

ДЕНЬ ЗДОРОВ’Я: тестування, ярмарок та розмова

Акція до Всесвітнього дня боротьби з вірусними гепатитами

Під час акції всі охочі  мають нагоду абсолютно безкоштовно пройти тестування на гепатит С в умовах  мобільних амбулаторій, отримати кваліфіковану консультацію лікарів та соціальних працівників,  ознайомитися з інформаційними матеріалами про шляхи передачі, тестування, профілактику та лікування вірусних гепатитів.

Коли: 11.00 – 13.00
Де: Хрещатий парк між Аркою Дружби народів  та новим “Скляним пішохідним мостом” 
Вхід вільний

Безпечна краса: як захиститися від гепатитів

Публічна дискусія трьох фахівців зі сфери краси та медицини про захист клієнтів від зараження і профілактику захворювань. Про свій досвід розкажуть власниця студій манікюру Валентина Кадирова, стоматолог-ортодонт Катерина Зайцева, і тату-майстриня Анна Ковальова. Зокрема, експерти говоритимуть про стерилізацію інструментів і дрібниці, які має помічати кожен, приходячи на процедуру. 
Крім того на місці працюватиме мобільна лабораторія, де усі охочі зможуть безкоштовно зробити експрес-тест на вірус гепатиту, дізнатися про його види, профілактику та лікування.

Коли: 17.00 – 20.00
Де: Контрактова площа
Вхід вільний

Ярмарок Здоров’я на честь закриття DiaEuro 2019

ДіаЄвро – унікальний соціальний проект, покликаний привернути увагу громадськості до глобальної проблеми діабету в Україні та світі.
Вас чекають презентації провідних компаній, що працюють в сфері діабету, спорту, здорового харчування.; лекції та майстер-класи фахівців в області лікування цукрового діабету та підтримки здорового способу життя; зони здоров’я, де кожен бажаючий зможе БЕЗКОШТОВНО перевірити: рівень глікованого гемоглобіну, рівень цукру крові, рівень артеріального тиску, зір, отримати консультацію та пройти огляд у професійного подолога; презентації новинок на діабет-ринку; розваги для дітей.

Коли: 12.00-17.00
Де: НСК Олимпійський,  Хол Чемпіонів, вул. Вел. Васильківська, 55
Вхід вільний

Що читати, аби ви були здорові?

Розібратися у тому, де знаходити правдиву, цікаву та корисну інформацію про здоров’я, здорове харчування та активний спосіб життя, вам допоможуть Уляна Супрун, біологи та лікарі.

Коли: 19:00-20:30
Де: 1991 Civic Tech Center, вул. Мечникова 2, БЦ Парус (18 поверх)
Вхід вільний, необхідно зареєструватись


ПІЗНАВАЛЬНО. Всеукраїнський архітектурний фестиваль Prostoneba

Наймасштабніша подія року у сфері архітектури та дизайну! Три дні Фестивалю – це майстер-класи, конкурси, інтерактиви, виставки, батли та ін. Кращі архітектори та дизайнери презентують свої роботи, реалізовані не тільки в Україні, а й за її межами! Програма Лекторію  https://u.to/PcbrFQ

Коли: з 12.00
Де: ВДНГ, м. Київ, пр-т Академіка Глушкова, 1, біля павільйону №12
Вхід вільний


ВЕЧІР З МИСТЕЦТВОМ. Дерев давній світ

На виставці буде представлено близько сімдесяти живописних і графічних робіт з доробку творчого тандему Лариси й Ірини Годунових. Тема нинішньої виставки народилась серед унікальної на краєвиди місцевості міста Седнів, що на Чернігівщині. У центрі уваги художниць – могутні дерева, які увібрали в себе відгомін багатьох епох, а мисткині, відчувши їхню силу, через енергійний малюнок передали винятковий настрій магнетизму в просторі й часі. 

Коли: відкриття о 17.00
Де: Нацiональний музей «Київська картинна галерея», вул .Терещенківська, 9
Вхід вільний


ВЕЧІР ЛІТЕРАТУРНИЙ. «Clavus Domini» Сергій Батурин | Презентація роману у Києві.

«CLAVUS DOMINI» розповідає про часи, в які було розіп’ято Ісуса Христа. В основі сюжету роману – історія розбійника Варавви, який повинен був бути розп’ятий разом з Ісусом на Голгофі, але відпущений на свободу з волі єрусалимської натовпу. Але чи справді він був злочинцем, чи його арешт – випадковість? Насправді ця людина не була злочинцем, його арешт – випадковість. Шлях Варавви лежить з краю в край Римської імперії початку тисячоліття, він бере участь практично у всіх великих війнах тієї епохи.

Коли: о 18.00
Де: Контрактова площа, 2/1, Книгарня «Книголенд»
Вхід вільний


ВЕЧІР КОРИСНИЙ. Лекція: Навіщо ми спимо і як робити це правильно?

На лекції буде можливість дізнатись для чого ми спимо і що відбувається з тілом та мозком під час сну. І як недосип впливає на фізичний та психічний стан, і які наслідки це має для нашого здоров’я. Та разом з тим дізнатись, в чому може бути причина труднощів зі сном і отримати корисні практики, які допоможуть налаштувати здоровий сон. Лектор: Нікітюк Микола, психолог, учасник програми українського інституту когнітивно- поведінкової терапії.

Коли: о 19.00
Де: Veteran Hub, вул. Юрія Іллєнка, 42
Вхід вільний


ВЕЧІР В ТЕАТРІ. Комедія “Я куплю тобі Мальдіви”

Що б ви робили, якби до Вас несподівано потрапив кейс зі значною сумою доларів у ньому? Чи купили б ви квартиру в центрі міста? Придбали б собі новенький Порше? А може взагалі подарували коханій людині цілий острів? Найголовніше в такій ситуації – швидкість реакції на блискавично мінливі обставини. Запрошуємо вас поринути разом з нашими Героями у цю кумедну, майже детективну історію про раптові “Великі Гроші”, про наші слабкості перед спокусами і про жарти Фортуни над нами та нашими слабкостями. 

Коли: о 19.00
Де: Національний палац мистецтв Україна, мала зала, вул. Велика Васильківська, 103
Вартість квитків: 250-500 грн.


ВЕЧІР В КІНО. Indie Lab у “Лірі”: перший показ документального короткого метру

Перший показ документальних короткометражних фільмів від  INDIE LAB. Лабораторія з кіновиробництва для молодих митців. Ви матимете змогу подивитись три роботи режисерок-документалісток – Наталії Понеділок, Наталії Погудіної та Світлани Шимко.

Коли: о 20.00
Де: кінотеатр “Ліра”, вул. Вел. Житомирська, 40
Вартість квитків: 50 грн.


ВЕЧІР ДЖАЗОВИЙ. Темрява, танці та американці

RED JAZZ. Повнокупольне шоу 360

Натхнення має свій колір. Кожний з котрих прокладає стежку до нових емоцій, спогадів та моментів. Впродовж усього концерту музиканти грають програму з зав’язаними очима і занурюють глядача в нові глибини джазової музики. Яскраве шоу в повній темряві.

Коли: о 19.00
Де: Центр сімейного дозвілля Teleport360, ВДНГ, вул. Глушкова 1, 10 павільйон
Вартість квитків: 250 грн.

Jazz Arsenal — Will Jacobs Big Band (USA)

У свої 26 років цей молодий виконавець зарекомендував себе як зрілий і талановитий імпровізатор, який з’єднує блюз, джаз, госпел, R&B і соул. Його потужні живі виступи вже почула Європа, США і Азія. 26 липня на літній сцені «Мистецького Арсеналу» Will Jacobs Big Band наповнять ваш вечір соковитими і жвавими, авторськими й добре знайомими блюзовими мелодіями.

Коли: о 20.00
Де: Мистецький арсенал, вул. Лаврська, 10-12
Вартість квитків: 350-450 грн.

Jazz-show ” Джаз для дорослих” з Олексієм Коганом

Jazz-show “Джаз для дорослих” з Олексієм Коганом – це чарівний вечір для меломанів та поціновувачів якісної музики. В програмі: наживо всесвітньо відомі легендарні композиції, невигадані історії про особистості джазу від Олексія Когана, живі музичні ілюстрації у виконанні колективу Jazz in Kiev Band. 
Особлива ексклюзивна частина Jazz-show “Джаз для дорослих” – танцювальні перформанси балету NC-17 Showballet. Їх чуттєві та оригінальні виступи не залишають нікого байдужим, доповнюють та по-новому розкривають відомі та улюблені композиції.

Коли: о 20.00
Де: Caribbean Club Concert Hallвул. С. Петлюри, 4
Вартість квитків: 180-850 грн.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ