Навігатор на 26-те червня: куди піти у Києві

image
26 Червня 2019, 06:12
Поділитися:

Середина тижня – це гарна нагода налаштуватися на вихідні. Крім того, що вони уже післязавтра! Отож театр, кіно, музеї – все кличе!

Вечір класики: «МУЗИКА НА ВОДІ»

«МУЗИКА НА ВОДІ» це шарм мережива перлин загадкової музики «галантного» стилю у віртуальному оздобленні звукових космічних вібрацій… Звучатиме музика Ф.Генделя, Й.С.Баха, Й.Гайдна, А.Вівальді, В.Моцарта, К.Дебюссі, Л.Ревуцького, Ж.Масне, Дж. Пуччині, А. П’яццолли, Н. Роти… Виконує «Ансамбль Асамблея» під орудою лауреата міжнародних конкурсів, скрипаля, учасника АТО (2014р.) Олександра Скрябіна.

Коли: з 19:00 по 21:00

Де: Будинок Актора, вул. Ярославів Вал, 7

Вартість: 150-200 грн.


Вечір літературний: гуцульська містика з Марічкою Крижанівською

Любителі детективів, гуцульського колориту, містики Параджанова та несподіваних переплетінь сюжету – запрошуємо вас на презентацію книги Marichka Kryzhanivska «Тіні». На гостей чекає розмова про хитросплетіння гуцульських вірувань, автентику та сучасність під відеоряд з фільму «Тіней забутих предків» та документальних хронік. Модераторка: Kate Tolokolnikova.

Коли: о 19.00

Де: у «Книгарні Є», вул. Лисенка, 3

Вхід вільний


 Вечір лекційний: «Забутий простір міста»

Нині у місті купа закинутих будівель, що стоять «без діла» і все чекають свого часу! При цьому вони мають бомбезну атмосферу та потенціал стати вашими улюбленими місцями. Гайда занурюватись в тему разом й шукати немейнстрімні перлини Києва? Саме про них розкажуть в Культурно-освітньому центрі Бібліотеки КПІ. Не забудьте з собою документ, що засвідчує особу.

Коли: о 19:00

Де: Бібліотека КПІ, проспект Перемоги, 37

Вхід вільний


Вечір художній: «Полювання на щастя»

Киян запрошують побачити серію творів, що демонструють розвиток нового прояву мистецтва – «полювантизму». Усі вони створені новим методом малювання («полювання на полотні»). Задля цього Юля Егорова (Julie Yegorova) створює окремі насадки (так звані «пензель-стріли»), які випускає з лука на полотно чи картон), перед тим наносячи фарбу. Художниця продумує композицію та колористику кожної роботи, враховуючи політ стріли, її траєкторію, колір ґрунту й фактуру полотна або картону. Юлія Єгорова-Рогова створювала нову колекцію, експериментуючи з матеріалами та формами.
Коли: о 18:00
Де:І поверх Центру Української Культури та Мистецтва, вул. Хорива, 19-в

Вхід вільний


Вечір кумирів: мелодії  Queen у виконанні GosОrchestra

Легенда, історія, епоха! Хіти групи Queen у виконанні оркестру GosОrchestra під керуванням Олександра Госачінского.  Вечір улюблених пісень чарівної групи Queen в «Зеленому Театрі». У цей вечір ви будете підспівувати, а може навіть і пританцьовувати, можливо згадайте першу любов, і точно чудово відпочинете.

Коли: о 19:00

Де: «Зелений Театр»

Вартість: 300-450 грн


Вечір театральний: «Гагарін і Барселона»

У Молодому театрі сьогодні покажуть виставу, яка уже стала знаковою. 6 історій на одній сцені  за оповіданнями «Гагарін та Барселона» Руслана Горового; «Тато, Ваш син – вегетаріанець» Любка Дереша; «Територіальні води її ванни» Сергія Жадана; «Ще один гарний день» Юрія Винничука; «Поцілунок у сідниці» та «Два квитки до опери» Євгенії Кононенко. У кожній оповіді прихований свій власний космос…

Коли: о 19:00

Де: Молодий театр, вул. Прорізна, 17

Вартість: 80-150 грн

 

 

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ