Навігатор на 20-те вересня: куди піти у Києві

image
20 Вересня 2019, 06:46
Поділитися:

Нарешті пятниця, і ми знаємо, де приємно та з користю відпочити після робочого тижня. Сьогодні на вас чекають подорож з келихом на фестивалі вина, лекція про інтернет-безпеку, відкриття виставки віртуальної реальності, зіркова вечірка з переглядом фільму “Фокстер і Макс”, концерт португальського співака Salvador Sobral, вистава про буремні події 1917-го року та багато іншого. 

ВЕЧІР З ВИНОМ.

Silpo Wine Fest

Австралія чи Франція? Чилі чи Португалія? На Silpo Wine Fest буде все й одразу. Понад 400 вин з 18 країн світу та 8 гастрономічних зон для подорожі з келихом та виделкою.
Лекції, майстер-класи від шефів та винні експерти, що залюбки розкажуть, з чим найкраще смакувати  ваше улюблене вино.

Коли: 16.00 – 23.00
Де: ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1, павільйон № 1
Вартість квитків: 500 грн. (6 дегустаційних фішок, дегустаційний келих, докладний гід фестивалем, вхідний браслет та зручна сумка).


ВЕЧІР КОРИСНИЙ.

Новинки інтернет безпеки

Тотальна діджиталізація і величезні виклики, особливо перед дітьми. Якщо ваша дитина багато часу проводить за телефоном чи в комп’ютері – ви, які свідомі батьки, маєте знати про що потрібно говорити з дитиною за сніданком. На лекції ви дізнаєтесь все про інтернет безпеку і кіберзлочини, в які залучають дітей шляхом обману. Як шахраї можуть використовувати їхні особисті дані, фото та матеріали, які вони там публікують і як це може впливати на їхню психіку.

Коли: о 19.00
Де: Dialog hub, вул. Володимирська, 43
Вхід вільний, реєстрація 


ВЕЧІР З ВІРТУАЛЬНОЮ РЕАЛЬНІСТЮ.

Frontier Kyiv. Відкриття виставки та фестивалю

За допомогою віртуальної та аугментованої реальності відвідувачі познайомляться з  практиками сучасних художників, побачать арт-об’єкти у цифровому середовищі у громадських просторах міста.
Цьогорічна фокус-тема Frontier – VR Art Festival — Reforming space: “New monuments” — про те, як технології та мистецтво взаємодіють із простором, доповнюють матерію міста та створюють спільний досвід для містян. 

Коли: о 19.00
Де: M17 Contemporary Art Center, вул. Антоновича 102-104
Вхід вільний, реєстрація 


ВЕЧІР МОТИВУЮЧИЙ.

Як писати, щоб заробляти

Як писати, щоб заробляти. Питання, яке цікавить усіх – і письменників і видавців. Якими секретами потрібно володіти, щоб геніальні твори не припадали пилом на полицях, а після публікації ставали бестселерами. Якщо вас цікавить, як стати крутим книжковим продюсером не пропустіть лекцію Олени Лазуткіної.

Коли: о 19.00
Де: Dialog hub, вул. Володимирська, 43
Вхід вільний, реєстрація 


ВЕЧІР В КІНО.

Показ та зіркова вечірка “Фокстер і Макс” у “Лінія кіно”

З нагоди виходу у кіно українського сімейного фільму «Фокстер і Макс» влаштовують вечірку. Завітає найвідоміший собака в Україні, влогер, спортсмен, танцюрист Амадей – той самий актор, який зіграв головну роль у новому кіно. Песик дуже любить своїх шанувальників, тому кожен зможе зробити селфі із зіркою, а також разом повеселитись. Ще гостей чекають ігри та конкурси від аніматора, смачні гостинці ну і, звісно, перегляд супергеройського екшену «Фокстер і Макс».

Коли: з 17.30, початок показу о 18.20
Де: Кінотеатр «Лінія кіно» у ТРЦ «Аладдін»
Вартість квитків:  95 грн.

Вечір кіно одного режисера

Зустріч з режисеркою Мариною Рощиною. Вона обирає об’єктом своїх фільмів молодь та виклики, які перед нею постають. Ви побачите:

В РАДОСТІ, І ТІЛЬКИ В РАДОСТІ (ігровий, 27 хв., 2018)
Катя — молода мати-одиначка. Вона закохується в хлопця, але не наважується розповісти, що у неї є син. Стосунки стрімко розвиваються, і зізнатися стає все важче. Перед нею постає вибір між особистим життям і відповідальністю перед дитиною.

ТАК ЗАКІНЧИЛОСЬ ЛІТО (ігровий, 24 хв.,2013)
Андрій – молодий хлопець, який живе з матір’ю в провінційному містечку. Після поїздки до батька, з яким він рідко бачиться, Андрій відчуває, що прийшов час бути господарем своєї долі.

Коли: о 18.30
Де: Музей історії Києва, вул. Богдана Хмельницького, 7 
Вхід вільний, реєстрація 


ВЕЧІР МУЗИЧНИЙ.

Salvador Sobral l 20 вересня l Жовтневий Палац

Португальський співак Salvador Sobral у супроводі найкращих джазових музикантів Португалії виступить у Києві в рамках світового туру на підтримку нової платівки «Paris, Lisboa». Він зачарував весь світ своїм щирим співом на сцені Євробачення–2017 у Києві. За свій виступ на пісенному конкурсі Сальвадор зібрав рекордну для шоу кількість балів та здобув перемогу для Португалії. Джазовий артист, що сповідує в своїй творчості зрозумілі всім цінності, повертається до України із презентацією нового альбому. 

Коли: о 19.00
Де: МЦКМ «Жовтневий палац», вул. Інститутська, 1
Вартість квитка: 650-1050 грн.

Андрій Бондаренко (баритон), симфонічний оркестр НФУ

Звучатиме музика класиків – Сергія Прокоф’єва, Дмитра Шостаковича і… Модеста Мусоргського. Невипадковим є саме таке поєднання авторів. У вересні народився Дмитро Шостакович. Прокоф’єв і Шостакович – сучасники. Вони мали різні долі, але їхні шляхи – поруч. Провідником до їхньої творчості є і музика Модеста Мусоргського. Не лише через тему смерті, до якої звертався цей композитор. І Прокоф’єв, і Шостакович продовжили різні ідеї Мусоргського, кожен по-своєму. Але саме ці троє випередили свій час і вплинули на багатьох композиторів наступних поколінь. 

Коли: о 19.00
Де: Національна філармонія України, Володимирський узвіз, 2
Вартість квитків: 80-400 грн.


ВЕЧІР В ТЕАТРІ.

Ми – Кареніна після потягу

Вистава-перформанс «Ми – Кареніна після потягу» створена як експерементальна робота Театральної Студії «Pegasus» при Театрі Сучасної Драми і Комедії. Це історія про наш Дім, про надумані людські цінності, підтвердження їх руйнації на сцені в знак протесту проти самого себе. Про почуття, які не мають меж і про природу, що є початком всієї історії. Вплив людини на неї, підміна понять. Що є першочерговим сенсом нашого життя? Це точно не існування в телевізорі чи гаджету. Надумані цінності що є просто фейком людського існування…
Розповідь про дорогу до свого самопізнання в цьому природньому світі. А як би ви себе повели якби були глухі до почуттів?

Коли: о 19.00
Де: Театр Сучасної Драми і Комедії, вул. Немировича Данченка, 2 
Вартість квитків: 50-200 грн.

Вистава “Як загинув Гуска”

1917 рік – час революції, час “чортівського туману”, що поглинає все довкола. Змінюється влада, руйнуються традиції, а з ними і просте життя українців. Як бути, коли все у що ти вірив, гине на очах? Де віднайти “блаженний острів” та заховатись? Як знову навчитись спокійно дихати та не боятись? Як не загинути?

Коли: о 19.00
Де: Київський академічний театр ляльок, вул. Грушевського, 1-а
Вартість квитків: 80-150 грн.

Кицюня: Дикий театр

Патрик – жорстокий і безжалісний вбивця, що тримає у страху всю Ірландію. Він не знає ні пощади, ні сентиментів. Як ураган він мчиться по країні, змітаючи все і всіх на своєму шляху. І є лише одна істота у цілому світі, до якої Патрик має справжні почуття. Але з нею стається біда, і під приціл месника-м’ясника потрапляє цілий острів.

Коли: о 20.00
Де: Сцена 6, вул. Васильківська, 1
Вартість квитків: 200-600 грн. 

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ