Навігатор на 19-те червня: куди піти в Києві

image
19 Червня 2019, 06:24
Поділитися:

Сьогодні киян запрошують на цікаву розмову про Австралію та Україну, презентацію любовної антології про неймовірні літературні 20-ті  (ХХ століття), концерт від гурту, що розриває британські чарти. А також є нагода потрапити на справжню Ніч музею у підземному просторі Поштової площі, фільми, концерти і виставу про Тектоніку почуттів у Молодому та багато іншого.

Вечір музичний: #WeAreUkraine

Киян запрошують взяти участь у концерті #WeAreUkraine, який зібрав прекрасних українських митців, артистів та компанії разом. Хедлайнером заходу стане україно-британьский гурт Bloom Twins! Дівчата, що народились біля Києва, а нині розривають британські чарти прилетять до нас спеціально задля цього концерту. Та найважливіше – цей захід покликаний допомогти онкохворим дітям, спільно із фондом Tabletochki. Всі кошти збиратимуться там (http://super.tabletochki.org/ru/campaigns/weareukraine ), так їх можна буде просто відслідкувати.

Де: парк Шевченка.
Коли: 19.06.2019 о 18:00.

Вхід вільний


Вечір розмов про далекі краї і рідну землю

«Життя між Австралією і Україною: про зміни в країні і в людях» це бесіда соціологині Вікторії Бриндзи і журналістки Зої Казанжи. Розмова буде йти про те, як впливає на людину життя в безпечному середовищі, про зміни в українському суспільстві і очікування на найближчі роки, про цінності і страхи, про сподівання і надії. Співрозмовниці спробують подивитися на нашу країну з відстані в 15 000 кілометрів, щоб зрозуміти: як можна використати досвід інших там для себе тут.

Коли: о 19.00

Де: Кримський Дім, вул. Омеляновича-Павленка, 9.
Вхід вільний.


Вечір в кіно: «Прогулянка по воді»

Киян запрошують на перегляд фільму «Прогулянка по воді» режисера Андрея Паунова в рамках серії показів Подорожі за горизонт, спільного проєкту Мистецького арсеналу і Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA. Стрічка документує процес створення масштабної мистецької роботи Христо, відомого художника, що працює з простором. Болгарский режисер Андрей Паунов без цензури показує художника та його команду. «Прогулянка по воді» — це погляд у жанрі сінема-веріте на творчий процес та особисті стосунки найвідомішого автора інсталяцій у світі. Фільм було відзначено нагородами на Міжнародному кінофестивалі у Локарно і Міжнародному кінофестивалі у Торонто.

Коли: 21:00

Де: Мистецький арсенал, Вулична сцена

Вартість: 80 грн (вхід у музей)


Вечір літературний: обійми, поцілунки і… «Молодість»


Киян запрошують на презентацію антології любовної прози 1920-х років «Молодість». Непередбачувані повороти, любовні ланцюжки й трикутники, помста, непевність, молодість… Про все це у 20-х писали Василь Вражливий, Олександр Мізерницький, Євген Плужник, Юрій Шовкопляс. Упорядниця антології Yaryna Tsymbal і редактор Vitalii Pavliuk.
Чекають усіх закоханих і ще ні, молодих і вже ні, щасливих і майбутніх власників «Молодості», шанувальників «Наших 20-х»  і ревнивців сучукрлітівців.
Коли:  з 18:30 по 20:30

Де: книгарня «Є», вул. Лисенка, 3

Вхід вільний


Ніч Музею у підземному просторі Поштової площі

На річницю безстрокової акції за створення Музею у підземному просторі Поштової площі киян запрошують на особливий захід «Ювілейна ніч». Перетворити цю дату на особливе дійство допоможуть друзі з Літературно-Артистичний Клюб Художники Літератори Артисти Музиканти за участі Віталій Кириченко Нумер 482, Constant Bushinsky, Mishukov,Валентин Богданов.
Коли: з 23:00 по 03:00
Де: Захід відбудеться на території #МузейНаПоштовій, вхід через нижні ворота, поряд з MacDonalds.

Вхід вільний


Вечір з користю: зв’язки, що змінюють життя 

Сьогодні відбудеться менторська зустріч з Юлією Тичківською, виконавчою директоркою Аспен Інститут Київ, співзасновницею Відкритого Університету Майдану та Bendukidze Free Market Centre. У 2018 році Юлія Тичківська була обрана виданням Форбс як одна з 30-ти лідерів Європи до 30-ти років в галузі права та політики за її роль у побудові громадянського суспільства в Україні. Юлія відзначена у списку «Топ 100 успішних жінок України»

Коли:  о 19:00

Де:вул. Володимирська, 43

 Вхід вільний, але потрібна попередня реєстрація http://bit.do/JuliaTychkivcka


Вечір в театрі: Тектоніка почуттів від Шмітта

Чи може кохання тривати вічно. Відповідь на це у притчі Еріка-Емманюеля Шмітта у постановці Молодого театру «Тектоніка почуттів». Діана – ідеал для багатьох чоловіків. Та й вона, боячись, що не буде завжди бажаною для свого коханого, вигадує провокацію – знайомить його з вродливою дівчиною. Пара закохується один в одного, і в цей момент випливає небажана правда…

Коли: о 19:00

Де: Молодий театр, вул. Прорізна,

Вартість: 80-150 грн.

Ми є в Telegram (стеж за збоями в міському транспорті з нами).

Джерело: Вечірній Київ