Навчання в Ірпінській ЗОШ №3 відновиться 4 лютого

image
3 Лютого 2019, 01:35
Поділитися:

Фото взято з сайту 04597

У понеділок, 4 лютого, відновиться навчання в Ірпінській ЗОШ № 3. Про це стало відомо під час засідання ради школи, пише 04597 сайт міста Ірпеня.

Також у засіданні взяли участь начальник управління освіти і науки Олег Білорус, директор ЗОШ № 3, вчителі та батьки школи. У ході засідання обговорювалося багато поточних питань, перспектив співпраці на майбутнє та ключове питання – відновлення навчального процесу.

Читайте також: В Ірпінській ЗОШ №3 сталася надзвичайна ситуація

“Станом на зараз ситуація цілком контрольована, працює ремонтна бригада щодо усунення наслідків протікання даху. Було вирішено усунути наслідки протікання даху у класах та коридорі, зробити точечний ремонт у тих місцях, де це зараз можливо. На період літніх канікул ми вже запланували капітальний ремонт покрівлі та всередині школи. Завдяки посиленим ремонтним роботам у понеділок, 4 лютого, відновиться навчальний процес у школі для всіх дітей. А у неділю відбудеться контрольна перевірка готовності школи прийняти дітей”, – зазначила Олена Чернявська.

Крім цих питань обговорили проект “Волонтер”, який має реалізовуватися з носієм англійської мови, тому до його реалізації вирішили долучити волонтера Корпусу миру Еммері Браккі.

Як ми повідомляли, нещодавно третій поверх Ірпінської ЗОШ №3 затопило водою. Збитки ще не рахували, але неозброєним оком видно, що ремонтувати доведеться багато приміщень. В адміністрації школи та мерії не виключають, що це могла бути диверсія

Джерело: Правда Ірпеня