Навчальний рік завершився у 567 із 656 шкіл Київщини, документ про освіту видаватимуть з 15 червня, – КОВА

image
13 Червня 2022, 19:18
Поділитися:

13 червня 2022 г. 19:05

У Київській області в умовах воєнного стану та згідно напрацьованого Міністерством науки та освіти (МОН) алгоритмом, навчальний рік у школах завершується у різні терміни. Станом на 13 травня навчальний процес завершився в 567 закладах, решта 89 шкіл завершить освітній процес до 24 червня.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської обласної військової адміністрації (КОВА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Цьогоріч школи Київщини завершують навчальний рік у різний час. У мережі закладів загальної середньої освіти області налічується 656 шкіл”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зокрема, станом на 13 червня, навчальний процес завершився в 567 закладах загальної середньої освіти, в яких навчалась 221 тисяча здобувачів освіти.

Повідомляється, що випускники шкіл Київщини матимуть змогу отримати документ про освіту, починаючи з 15 червня, відповідно до графіків видачі.

Водночас, залежно від дати відновлення дистанційного навчання, заклади загальної середньої освіти завершать навчальний рік до 24 червня.

Нагадаємо, через вторгнення рф в Україну цьогоріч випускники шкіл будуть проходити національний мультипредметний тест замість зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО). У Київській області попередньо визначили 71 тимчасовий екзаменаційний пункт для проведення тестування. Процес відбуватиметься в три сесії, починаючи з 18 липня.

Читайте: На Київщині визначили 71 тимчасовий екзаменаційний пункт для проведення мультипредметного тесту

Фото: Укрінформ

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона