“Наварився” на 300 тис. грн на ремонті укриття в дитсадку: підприємцю оголошено підозру

“Наварився” на 300 тис. грн на ремонті укриття в дитсадку: підприємцю оголошено підозру
15 Жовтня 2024, 13:56
Поділитися:

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Фастівської окружної прокуратури підприємцю повідомлено про підозру у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

Слідство встановило, що підозрюваний здійснював технічний нагляд під час ремонту підвалу (облаштування укриття) в дитячому садку одного з сіл Глевахівської ОТГ Фастівського району.

Протягом жовтня-грудня 2022 року чоловік, будучи сертифікованим інженером технічного нагляду, неналежно перевірив обсяги використаних будматеріалів та виконаних робіт. Натомість він безпідставно погодив та підписав документацію підрядника із завищеними об’ємами робіт.

Внаслідок його дій територіальній громаді завдано збитків на суму понад 300 тисяч гривень.

Раніше директору підрядної організації вже було повідомлено про підозру у заволодінні бюджетними коштами шляхом зловживання службовим становищем та у складанні завідомо неправдивих офіційних документів.

Слідство триває, вживаються заходи для встановлення всіх осіб, причетних до розтрати коштів, виділених на забезпечення безпеки дітей. Досудове розслідування ведуть слідчі Фастівського РУП ГУНП в Київській області за оперативного супроводу Фастівського РВ СБУ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві чоловік пограбував дідуся.

Ми маємо Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua” – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua