Науково-практична конференція «ЕМ технологія. Вигоди та перспективи застосування у землеробстві та тваринництві»

image
27 Лютого 2019, 17:31
Поділитися:

26 лютого 2019 року в приміщенні Сквирської райдержадміністрації відбулася конференція ЕМ- ТЕХНОЛОГІЯ вигоди та перспективи застосування в землеробстві та тваринництві.

В програмі- семінару прийняли участь закордонний партнер пан Шун Шимабукуро – провідний спеціаліст корпорації EMRO (Японія); Катерина Чирта-Сінельник – директор ЕМ Україна», яке є єдиним ліцензованим партнером ЕМРRO Японії в Україні; Олександр Мирненко, директор «КЕТ Україна», який розповів про механічні методи догляду за посівами; кандидат сільськогосподарських наук – Ковальов Микола Миколайович «Застосування ЕМ технологій вкомпостуванні»; Віязловська Світлана Миколаївна – директор компанії «Біоформ Органік плюс», яка розповіла про дослід вирощування органічної продукції за допомогою ЕМ –технології.

В конференції взяли участь керівники, агрономи сільськогосподарських підприємств, голови фермерських господарств і спеціалісти управління агропромислового розвитку Сквирського району 62чол. Також в заході взяли участь і представники з Рівненської та Київської областей 8 чол.

Виробники, які користуються даною технологією отримують стабільні та високі врожаї сільськогосподарських культур, заощаджуючи значні кошти на мінеральні добрива та регулятори росту. Основана перевага застосування ЕМ- технології полягає в тому, що відбувається постійне покращення родючості грунту та його структурності.

Організаторами конференції було озвучено, що такі заходи будуть і надалі проводиться в різних регіонах Україна.

Джерело: Сквира.info