Нацполіція скерувала до ДБР справу про загибель радника Залужного

image
7 Листопада 2023, 18:44
Поділитися:

7 листопада 2023 г. 18:43

Кримінальне провадження щодо вибуху гранати, який призвів до загибелі військовослужбовця – майора Геннадія Частякова (на фото), помічника головкома ЗС України Валерія Залужного, скероване до Державного бюро розслідування (ДБР). Таку підслідність визначила прокуратура.

Про цеKВ дізналася з повідомлення Національної поліції 7 листопада 2023 року.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Сьогодні, 7 листопада, підслідність у кримінальному провадженні, внесеному до ЄРДР поліцією Київської області за фактом підриву гранати в с. Чайки на Київщині, що призвело до загибелі військовослужбовця, прокуратурою була визначена за Державним бюро розслідувань”, – сказано в повідомленні Нацполу.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як інформувалаKВ, 6 листопада за трагічних обставин у свій День народження у родинному колі загинув помічник і близький друг головкома ЗСУ Валерія Залужного майор Геннадій Частяков (на фото).

Загибель майора спричинив вибух гранати.

Як пояснив згодом міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, додому Частяков повернувся з роботи з подарунками від колег, які почав показувати рідним, потім дістав подарунковий ящик із гранатами всередині та почав демонструвати один із боєприпасів синові, а коли забрав у дитини боєприпас, то висмикнув кільце, спровокувавши трагічний вибух.

Читайте: Глава МВС прокоментував загибель помічника Залужного

Фото: ТСН

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона