Нацполіція проводить обшуки у молодиків, які організовували п’яні вечірки, де кривдили та принижували дівчат

image
1 Лютого 2023, 12:11
Поділитися:

1 лютого 2023 г. 12:02

Головне управління (ГУ) Національної поліції в місті Київ проводять обшуки в організаторів п’яних вечірок, де молоді люди вживають алкоголь і кривдять та принижують дівчат. На цей час поліцейські уже встановили фігурантів та місця їх перебування.

Про це KВстало відомо з повідомлення пресслужби ГУ Національної поліції в місті Київ.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Як тільки в Інтернет-мережі з’явилася фото та відео з вечірок, де молоді люди вживають алкоголь і кривдять та принижують дівчат, правоохоронці відразу розпочали відпрацювання. На цей час поліцейські уже встановили фігурантів та місця їх перебування. У рамках розпочатого кримінального провадження проводяться необхідні слідчі та розшукові заходи у столиці та ще одному регіоні держави”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зокрема оперативники карного розшуку та міграційної поліції разом зі слідчими за процесуального керівництва прокурорів проводять обшуки за адресами проживання та в орендованих квартирах фігурантів.

Нагадаємо, у Броварах Київської області працівники патрульної поліції зупинили з метою перевірки громадянина, у якого виявили наркотичні засоби. Правоохоронці встановили, що канабіс, амфетамін, ЛСД та екстазі чоловік купував у Telegram-каналі та надалі збував шляхом закладок.

Читайте: У Борисполі правоохоронці затримали торговця наркотиками (відео)

Фото: ГУ НП в місті Київ

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона