Національний цирк проводить тендер на закупівлю м’яса на 2,6 млн гривень

image
13 Грудня 2022, 18:30
Поділитися:

13 грудня 2022 г. 17:27

Державне підприємство (ДП) “Національний цирк України” оголосив про публічну закупівлю м’яса, щоб прогодувати тварин наступного року. Йдеться про понад 24 тонни різного м’яса і птиці. Торги відбудуться наприкінці грудня 2022 року. Наразі триває час подання тендерних пропозицій.

Про цеKВ стало відомо з оголошення в системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно оголошення, згадане ДП готове заплатити щонайбільше 2 млн 367 тис. 300 гривень (з ПДВ) за 24 тонни 903 кілограм 500 грам м’яса.

В оголошенні вказується (у скобках), що це може бути яловичина свіжа чи охолоджена, у тушах, напівтушах і чвертях, субпродукти, печінка яловича, кури.

Електронний аукціон на пониження ціни призначений на 22 грудня 2022 року, а строк поставки товару переможцем тендеру означений як весь наступний рік (з 1 січня по 31 грудня 2023-го).

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Наразі триває час для подання тендерних пропозицій.

Як інформувалаKВ, після шоку повномасштабного вторгнення росії в Україну 24 лютого 2022 року Національний цирк (НЦ) відновив роботу у липні ц.р.

Тим часом НЦ витратить 300 тисяч гривень на атракціон. Для цього буде потрібен спеціальний апарат (його проектування, виготовлення та монтаж). Йдеться про один з найнебезпечніших циркових номерів – “Колесо смерті”.

Читайте: Київський цирк замовив апарат для номеру “Колесо смерті”

Фото: ілюстративне, з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона