Наслідки столичної негоди: Затори, повалені дерева та відірвані дахи

image
27 Червня 2019, 22:54
Поділитися:

Прогнозований рівень небезпеки з жовтого змінили на помаранчевий. Рясна злива з вітром до 20 метрів за секунду за півгодини накоїли чимало лиха. 

На Лісовому проспекті, 29 деревом привалило літню жінку, яка перечікувала грозу між двома деревами. З травмою голови її ушпиталили.

Дорогами попливли автівки, а місто подекуди повністю застрягло у заторах. Зокрема від кінцевої швидкісного трамваю аж до шпалерного ринку на Кільцевій – у бік Академістечка – рух був паралізований через дерево, що впало на дорогу. Для проїзду залишився лише один ряд.

На Лісовому масиві величезне дерево впало на маршрутне таксі. Надзвичайна подія сталася на вулиці Матеюка. В маршрутці у цей час нікого не було, тож обійшлося без постраждалих.

Сильний вітер повалив також дерева на вулиці Доброхотова та на Липській у центрі Києва. Там теж перекрило проїжджу частину та зупинило транспорт на дорозі, захопило й частину тротуару.

А на Виноградарі, під час зливи, наче скотч, відірвався дах одноповерхової споруди. 

У найпроблемніших місцях які весь час підтоплює, столичні комунальники у встановили пересувні насосні станції. 

А синоптики попереджають – грози триватимуть протягом дня, подекуди можливий град та шквальний вітер, до 20 метрів. Температура також знижуватиметься.

Читайте також: У столиці утеплили один з найхолодніших садочків

Читайте також: ДБР провело масові обшуки у справі про закупівлю майна для ЗСУ

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV