Наша гордість!

image
30 Травня 2019, 15:57
Поділитися:

Вихованці КЗ КОР КОСДЮСШОР «Промінь» з велосипедного спорту отримали стипендію від депутата Київської обласної ради Л.П.Глиняного

29 травня 2019 року до Рудянської філії завітали директор по взаємодії з органами місцевої влади та зв’язкам з громадськістю, помічник-консультант депутата Київської обласної ради Л.П.Глиняного Тетяна Григорівна Власюк, сільський голова Наталія Анатоліївна Згардівська з чудовим подарунком для вихованців КЗ КОР КОСДЮСШОР «Промінь» з велосипедного спорту, які  отримали стипендію від Леоніда Петровича Глиняного за високі досягнення у спорті. Тетяна Григорівна подякувала спортсменам за їхню наполегливість, витривалість, що досягають високих результатів на всеукраїнському рівні. Слова подяки звучали і для старшого тренера-викладача КЗ КОР КОСДЮСШОР «Промінь» з велосипедного спорту Миколи Сергійовича Єфременюка, який виховує чемпіонів України, сподіваючись і на вищі досягнення.

Крім грошової премії діти отримали від ТОВ Сквирський комбінат хлібопродуктів набір корисних крупів, адже здорове харчування – енергія життя!

В черговий раз щиро дякуємо Леоніду Петровичу за постійну підтримку школи і наших діток

The post Наша гордість! appeared first on Сквира.info.

Джерело: Сквира.info