Народився у сорочці: журналісти розшукали чоловіка, який дивом вцілів на скляному мосту в Києві під час удару (ВІДЕО)

image
13 Жовтня 2022, 13:58
Поділитися:

Вижив на Скляному мосту. У Києві знайшовся чоловік, який дивом вцілів під час масованого обстрілу рф 10 жовтня. Киянин Михайло П’ята в момент падіння ракети якраз перебував на пішохідно-велосипедному мосту.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Чоловік щоранку перед роботою гуляє Києвом. Скляний міст – це звичний для нього маршрут. Михайло переконує, що навіть устиг помітити як на нього падає ракета, але от злякатися не встиг, лише здивувався.

Саме Михайло П’ята зробив перше фото решток ракети, бо одразу після вибуху спустився під міст.

Я підійшов до лавок та почув свист. Повертаюся і бачу, що летить ракета. Більше здивувався, ніж злякався, – розповів чоловік.

Фото: скріншот з відео

Фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що вранці 10 жовтня ворог ракетами вдарив по центральній частині Києва. Один з ворожих снарядів прилетів у скляний пішохідно-велосипедний міст через Володимирський узвіз, відомий також як “міст Кличка”.

Втім, вже за кілька днів комунальники демонтували пошкоджені вибухом російської ракети елементи скла на пішохідно-велосипедному мосту. На його виготовлення потрібно до трьох тижнів, зазначив мер.

Крім того, у столиці повністю ліквідували наслідки ракетного обстрілу та повністю відновили ​​рух на бульварі Тараса Шевченка та вулиці Володимирській.

Вас також може зацікавити: На Подільсько-Воскресенський міст у Києві, який будують майже 30 років, виділили ще 183 млн гривень

Головні новини Києва – 44.ua у Телеграмі: актуальні та превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua