Народна артистка Тамара Яценко завітає на творчу зустріч «Поезія. Джаз і Вино»

image
13 Вересня 2019, 10:59
Поділитися:

Чарівний вечір музики, поезії і вина в Броварах стає все ближчим, а ми продовжуємо знайомити вас з гостями творчої зустрічі, адже зірковий склад заходу просто вражає!

Вже 27 вересня у ресторані «Петровський Бровар» ви зможете насолодитися виступом народної артистки України Тамари Яценко. У ній є безліч неймовірного і зовсім скоро ви самі зможете у цьому переконатися!

«Не можу пояснити, чому я захотіла стати акторкою, це був, що називається, поклик душі, — родина була проста робоча. Але батько мій був самодіяльним музикантом, жодна подія в селі не відбувалася без нього, і він завжди мене брав з собою. Пізніше я почала грати на скрипці, співати, але зрозуміла, що найкращого музиканта з мене не вийде. Я Лев за гороскопом і не допускаю бути посередністю, якщо ти взявся за справу, то маєш в ній бути першим. А оскільки я часто виступала на якихось вечірках, на домашніх концертах, то стала помічати, що люди мене слухали, казали, що я гіпнотизую публіку. Це і є основа акторського дару: якщо актор не може заворожити публіку, він не актор. Тільки на техніці не виїдеш, має бути щось в тобі невимовне, щось значно більше», – каже Тамара Олександрівна.

Поспішайте придбати квитки і забронювати столик за номером: (050) 203 31 12.

Читайте також:

Одна з учасниць шоу «Крутіше всіх» – 11-річна Таїсія Старостюк з Броварів

Прогноз астролога: на Скорпіонів чекають нові знайомства, а Козерогів – загострення відносин

Броварські шахісти привезли три «золота» з Чемпіонату Київської області

Джерело: Новости Броварів