Нардепи Дмитрук і Куницький побили людину в Києві: що сталося, – ВІДЕО

image
5 Жовтня 2023, 18:40
Поділитися:

В четвер, 5 жовтня, в центрі Києва сталася бійка за участі двох народних депутатів. Один з них – «Слуга народу» Олександр Куницький, інший – колишній член «зеленої фракції» Артем Дмитрук.

Про це повідомила у коментарі УНН начальниця відділу комунікації ГУНП у Києві Юлія Гірдвіліс.

У Києві сталася бійка за участі двох депутатів

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Крім того, не забувайте підписуватись, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Зазначається, що подія трапилася вдень 5 жовтня на одній з центральних вулиць української столиці. Згідно з інформацією, яку надав Куницький, вони разом з Дмитруком вирішили провести рейди по незаконних шахрайських колцентрах. Біля одного такого депутати зупинилися та побачили, як звідти тікають молоді люди.

Серед них був один хлопець, який потім і став потерпілим в результаті інциденту. Судячи з усього, депутати запідозрили його в тому, що він працює в цій конторі. Після цього почалася штовханина, яка переросла в бійку.

У Києві сталася бійка за участі двох депутатів

У Києві сталася бійка за участі двох депутатів

Водночас самі народні обранці стверджують, що спершу напали саме на них, а вони тільки відбивалися.

Сьогодні в мережі з’явилося відео, де народні депутати Артем Дмитрук, якого 16 листопада 2021 року виключили з фракції «Слуга народу» та Александр Куницький – нардеп від «Слуги народу» – б’ють людину. Очевидцем, за словами Юлії Гірдвіліс, став охоронець, який викликав поліцію.

Ось як цю ситуацію описує постраждалий хлопець.

Я стояв на вулиці, Дмитрук і Куницький почали мене знімати. Почали мене штовхати, говорити всяку гидоту на телефон, що я там щось виконую або десь працюю. Почалася штовханина. Я вихопив телефон, але одразу віддав. Вони мене почали бити вдвох. Один мене завалив, а Дмитрук мене почав бити, – розповів хлопець.

У Києві сталася бійка за участі двох депутатів

У Києві сталася бійка за участі двох депутатів

Наразі слідчо-оперативна група Голосіївського управління поліції ще працює на місці та документує цю подію. Згодом буде правова кваліфікація.

Раніше ми розповідали, що в Українці Київської області між відвідувачами кафе сталась бійка. Після нападу нападники зникли в невідомому напрямку. В області обʼявлено план «Перехват».

Також писали про те, що у Білій Церкві на Київщині сталась масова бійка через проросійську музику. Внаслідок інциденту постраждало четверо осіб.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua