Нардепа судитимуть за вчинення смертельної ДТП на трасі Київ-Чоп, – ФОТО

image
16 Квітня 2024, 09:47
Поділитися:

Народного депутата України судитимуть за вчинення смертельної ДТП на трасі Київ-Чоп. Трагедія, в результаті якої загинула 18-річна дівчина, сталась в листопаді 2023 року.

Про це повідомили в пресслужбі Офісу Генерального прокурора.

Досі не підписані на наш Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Так, прокурори Офісу Генерального прокурора скерували до суду обвинувальний акт стосовно народного депутата України за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілої (ч. 2 ст. 286 КК України).

Розслідуванням встановлено, що 3 листопада 2023 року близько 10:00 год на трасі “Київ-Чоп” поблизу села Березівка автомобіль під керуванням народного депутата України здійснив наїзд на 18-річну дівчину, яка перебігала дорогу.

Обвинувачений порушив Правила дорожнього руху та перевищив дозволену максимальну швидкість, допустивши наїзд. Від отриманих тілесних ушкоджень дівчина загинула на місці події.

Також ми розповідали раніше про те, що у Києві в ніч на 26 травня 2023 року суддя райсуду Київської області збив на блокпості нацгвардійця. Від отриманих травм військовий загинув на місці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua