Нардепа Ніколаєнка, який на смерть збив 18-річну дівчину, відправили під домашній арешт

image
9 Листопада 2023, 17:33
Поділитися:

9 листопада 2023 г. 17:33

У Києві в четвер, 9 листопада, Печерський районний суд обрав запобіжний захід народному депутату України Андрію Ніколаєнку. Нардепа, на трасі Київ-Чоп у Житомирській області на смерть збив 18-річну дівчину, відправили під цілодобовий домашній арешт.

Про це, як передає KВ, йдеться у повідомленні інформаційного агентства “Інтерфакс-Україна” та інформації видання “Суспільне”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Суд обрав депутату запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту”, – повідомляє “Інтерфакс-Україна” з посиланням на інформацію ДБР.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Кореспондентка “Суспільного” із зали суду повідомила, що Андрія Ніколаєнка також зобов’язали прибувати до суду, здати паспорт та носити електронний браслет. Запобіжний захід нардепу обрали до 4 січня 2024 року.

Нагадаємо, у Житомирській області в п’ятницю, 3 листопада, на трасі Київ – Чоп народний депутат України від ВО “Батьківщина” Андрій Ніколаєнко, який перебував за кермом автомобіля “Mercedes-Benz GLE”, збив на смерть 18-річну дівчину. Розслідування обставин смертельної ДТП за участі народного депутата веде ДБР.

Читайте: На трасі Київ – Чоп нардеп Ніколаєнко на смерть збив 18-річну дівчину

Як інформувала KВ, 6 листопада за дорученням Генерального прокурора нардепу було повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілої.

Читайте: Нардепу Ніколаєнку повідомлено про підозру у вчиненні смертельної ДТП

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона