Нардеп Андрій Клочко високо оцінив роботу «Ірпіньводоканалу» (відео)

image
10 Червня 2021, 19:03
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Народний депутат України Андрій Клочко високо оцінив роботу комунального підприємства «Ірпіньводоканал». Під час свого візиту в Ірпінь він разом із Ірпінським міським головою Олександром Маркушиним відвідав стратегічні об’єкти підприємства – станції очищення і знезалізнення води. Їх за останні чотири роки «Ірпіньводоканал» збудував у регіоні аж п’ять.

Андрій Клочко, народний депутат України:
«Я впевнений, що так повинні поступати всі, щоб турбуватися про свою громаду і надавати найякісніші послуги, що стосуються питної води».

Як відомо, вода в Приірпінні містить багато заліза та є жорсткою. До вирішення цієї проблеми підійшли комплексно й почали зводити станції, де воду очищують за допомогою сучасних систем фільтрації, без використання хімічних реагентів. Першу таку станцію «Ірпіньводоканал» збудував у Бучі.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Була проблема в Бучі – йшла брудна вода, був великий вміст заліза у воді. На сьогоднішній день ми на сто відсотків цю проблему вирішили: побудували станцію, ввели в експлуатацію, і зараз люди отримують якісну воду».

Невдовзі на 100% очищеною водою буде забезпечений і Ірпінь. У 2018 році тут відкрили першу станцію знезалізнення води на вулиці Полтавській. Зараз готують до відкриття другу – на вулиці Чехова. Це буде найбільша така станція в регіоні. Її потужність – до 18 тисяч кубометрів води на добу.

Олександр Маркушин:
«Ми провели в черговий раз інспекцію виконання робіт. Зараз станція проходить пусконалагодження і за два-три тижні буде повністю готова до запуску».

Андрій Клочко:
«Враження тільки добрі. Я сподіваюся, що в такому ж темпі і з якісними інфраструктурними об’єктами разом ми зможемо додати більше якісних послуг громаді Ірпеня і не тільки».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV