Нардеп Андрій Клочко провів перший прийом громадян в Ірпені (відео)

image
9 Червня 2021, 17:50
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Середа. Традиційний день прийому громадян Ірпінським міським головою Олександром Маркушиним. Але цього разу прийом не зовсім звичний: спільно з мером питання громади вирішували й народний депутат Андрій Клочко та голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко. Для Андрія Клочка цей прийом став початком роботи його депутатської приймальні в Ірпені.

Андрій Клочко, народний депутат України:
«Я сьогодні приймав у приміщенні ЦНАПу. Це “прозорий офіс”, люди бачать, хто тут сидить, що тут немає “договірняків”, “шкурняків” і чогось подібного. Це є діалог влади з кожним громадянином».

На діалог із владою люди приходили як із особистими питаннями, так і з тими, що стосуються всієї громади.

Жителі Ірпінської громади:
«У нас будинок на три хазяїна. І на нашій території без нашого відома провели заміри – хочуть відвести собі, приватизувати землю».
«Нас, як мам, у яких є маленькі діточки шкільного і дошкільного віку, цікавить питання щодо садочків, шкіл. Чи планує держава фінансувати (їхнє будівництво), допомагати нашому місту? Тому що ми знаємо, що наша місцева влада добудовує вже п’ятий садочок, але за свій кошт».

Катерина Пасюк, староста Михайлівсько-Рубежівського старостинського округу:
«Ремонт дороги по вулиці Хутірській з тротуаром і добудова, дофінансування будівництва другого корпусу садочка “Червона шапочка” в селі Михайлівка-Рубежівка».

Загалом на спільний прийом прийшло майже три десятки людей. Частину питань вирішували одразу на місці, частину взяли в роботу.

Жителі Ірпінської громади:
«Я просто не очікував – дуже хороший, теплий прийом. Були наші пропозиції, мер прийняв. Я вважаю, що питання зрушилося».
«Я отримала відповідь на своє запитання, тому задоволена. Дякую».

Микола Ляшенко, голова  Бучанської райдержадміністрації:
«Я думаю, що люди отримали максимально позитивні відповіді, а ті питання, які були вирішені не відразу, в процесі ми будемо вирішувати й допомагати людям».

Спільний прийом громадян позитивно оцінили не лише мешканці громади, але й сам міський голова. Він зазначив, що така співпраця різних гілок влади розширює можливості розвитку громади.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Я заручився підтримкою щодо багатьох проєктів. Це соціальні проєкти, це будівництво льодової арени в нашій Ірпінській територіальній громаді. Я вважаю, це дуже потужний проєкт, який дасть змогу ще більше розвивати напрямок спорту в нашій громаді».

Андрій Клочко:
«Ми будемо на регулярній основі робити наші зустрічі. Впевнений, що в людей з’явиться більше запитів, більше довіри, і ми зможемо допомагати саме в тих нагальних питаннях, вирішення яких вони потребують у щоденному житті».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV