Напередодні річниці Революції Гідності правоохоронці влаштували обшуки в музеї

image
19 Листопада 2020, 12:50
Поділитися:

Сьогодні, 19 листопада, напередодні 7-ї річниці Революції Гідності, до Національного музею Революції Гідності прийшли із обшуками співробітники Слідчого управління відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності.

“Вечірній Київ” зв’язався із керівництвом Національного музею Революції Гідності, які підтвердили цей факт. За їхніми словами, обшук триває обшук у 3-х місцях: Музеї Майдану, в центральному офісі та у власній квартирі директора музею Ігоря Пошивайла.

Співробітники повідомляють, що слідча група проводить обшук, перевіряючи всі документи на будівництво музею. Перевірка пов’язана із документами на будівництво музею. Правоохоронці коментарів не надають.

Нагадаємо, що Музей створено за ініціативою громадськості у 2016 році як згадка про події та учасників Революції Гідності 2013-2014 років. Ініціативна група розробила концепцію Музею, збирала артефакти та свідчення, забезпечувала їх збереження, а також проводила дослідження та популяризацію об’єктів, предметів і місць, пов’язаних з Революцією гідності.

Даша Гришина

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ