Напередодні Дня волонтера голова КОВА Олексій Кулеба зустрівся з благодійниками Київщини

image
1 Грудня 2022, 13:16
Поділитися:

Напередодні Дня волонтера голова Київської ОВА Олексій Кулеба зустрівся з благодійниками Київщини. Про це очільник КОВА Олексій Кулеба повідомив у своєму Facebook

«В Україні волонтерство стало унікальним потужним рухом. Справжнім феноменом. І ніхто у світі не має сумніву, що українські волонтери можуть дістати будь-що в найкоротші строки. Або вивезти людей з-під обстрілів, передати їжу та ліки в найнебезпечніші місця, розібрати завали та відбудовувати область. Тому я завжди кажу, що якщо журналісти – це четверта гілка влади, то волонтери – п’ята», – сказав голова КОВА. 

Олексій Кулеба додав, що з багатьма знайомий особисто. Співпраця з волонтерами триває ще з перших днів повномасштабного вторгнення.   

Під час зустрічі голова Київської обласної військової адміністрації обговорив із благодійниками питання покращення координації між волонтерами та владою; розвиток співпраці в гуманітарних напрямках; облаштування Пунктів Незламності. 

Як повідомлялося раніше, у вересні в музеї «Становлення української нації» голова Київської ОВА Олексій Кулеба зустрівся з волонтерами та нагородив їх відзнаками до Міжнародного дня благодійності.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація