Напав та пограбував серед білого дня в Броварах: поліція затримала нападника | Трибуна

image
7 Вересня 2020, 04:26
Поділитися:

Як повідомляють правоохоронці, сьогодні до поліції звернувся чоловік, який повідомив, що в місті серед білого дня невідомий напав на нього, побив, забрав сумку з речами і зник у невідомому напрямку.

Потерпілий описав прикмети нападника. На розшук зловмисника орієнтували наряди поліції столичної області: патрульну поліцію, слідчо-оперативну групу та працівників карного розшуку місцевої поліції.

Правоохоронцям удалося оперативно затримати грабіжника. Ним виявився 30-річний чоловік, який вже відбував покарання за скоєння аналогічного злочину та викрадення автотранспорту. Під час затримання поліціянти вилучили в нього речові докази, серед них – викрадений мобільний телефон.

Як з’ясували правоохоронці,  зловмисник приїхав із Сумщини. У Київській області він не має житла і ночує там, де знайде собі притулок.

Наразі нападник затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Читайте також:

Перегляди публікації: 3 276

Джерело: Трибуна – Бровари