Нападника, який вистрілив у голову пенсіонерки та її пограбував, судитимуть

image
18 Липня 2019, 10:17
Поділитися:

На лаві підсудних опинився чоловік, який на зупинці громадського транспорту вистрілив у голову пенсіонерки, щоб її пограбувати, – повідомляє пресцентр прокуратури Київської області.

У середині лютого поточного року поліція затримала нападника, який у Броварах на зупинці громадського транспорту вистрілив у голову пенсіонерці та її пограбував. Злочинцем виявився раніше судимий 36-річний уродженець Донецької області.

Чоловік підійшов ззаду до жінки, яка перебувала на зупинці громадського транспорту, дістав із-за поясу штанів травматичний пістолет марки «Форт 17-Р», калібру 9 мм. Р.А., який носив при собі, та здійснив постріл у голову жінки, щоб заволодіти її особистими речами.

Внаслідок отриманого поранення, пенсіонерка впала на тротуар, а нападник узяв її сумку, де знаходились 3000 гривень, пенсійне посвідчення, свідоцтво про загальнообов’язкове державне соціальне страхування, та разом із викраденим майном покинув місце вчинення злочину.

На щастя, жінка не померла, а лише отримала тілесні ушкодження у виді кульового проникаючого поранення голови.

За процесуального керівництва Броварської місцевої прокуратури, досудове розслідування кримінального провадження за обвинуваченням чоловіка у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 15, п. 6 ч. 2 ст. 115 (закінчений замах на умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, з корисливих мотивів) КК України, завершено.

Обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті. Вирок суду зловмисник очікуватиме під вартою.

Джерело: Трибуна Бровари