«Наказом Головнокомандувача Збройних Сил України нагороджено…»

«Наказом Головнокомандувача Збройних Сил України нагороджено…»
24 Липня 2024, 19:12
Поділитися:

Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Сирський нагородив бійців 46-ї бригади. Серед нагороджений наш земляк Максим Юхименко.

Про це повідомляє інформаційне агентство “MKV” з посиланням на повідомлення прес-служби 46-ї бригади.

22 липня в розташуванні 46 окремої аеромобільної бригади побував Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Сирський. Нині бригада перебуває на одному з найгарячіших напрямків – Курахівському – і бійцям дуже важливо відчувати підтримку командування.

Від час свого візиту Олександр Сирський вручив воїнам 46-ї бригади почесні нагрудні знаки «Хрест хоробрих» та «Золотий хрест»

«Пишаюся вами, шановні воїни-десантники! – наголосив Головнокомандувач ЗСУ. – Завдяки вашим зусиллям ворогу не вдається реалізовувати свої плани, і він зазнає величезних втрат. Бийте й надалі російських окупантів, нещадно й жорстко!»

Приємно відзначити, що серед нагороджених нагрудною відзнакою «Золотий хрест» є мешканець с. Гавронщина Макарівської громади Максим Юхименко.

Нагадаємо, що 46-та бригада була сформована у квітні 2022 року з 3-х батальйонів 95-ї бригади, які брали участь у обороні та визволенні Макарівщини. Також багато мешканців нашої громади у квітні 2022 р. добровольцями пішли до лав 46-ї бригади. І у її складі зараз продовжують обороняти Україну від російського агресора.

Підписуйтеся на Telegram-канал MKV — джерело актуальних новин Макарівської громади й Київщини!



Джерело