Нагороди маленьких броварських шахістів на Чемпіонаті Київщини у Білій Церкві

image
15 Квітня 2019, 15:37
Поділитися:

З 12 по 14 квітня в м Біла Церква відбувся щорічний Чемпіонат Київської області з шахів серед дітей до 8 і до 10 років. Про це у соцмережі повідомляє голова Федерації шахів м. Бровари Гребенюк Семен.

Наше місто Бровари представляли 8 учасників: Дідок Данило, Артемов Андрій, Громосяк Антон, Громосяк Олексій, Парьоха Іван, Анісов Ігор, Пільчук Артем і єдина дівчинка Палійчук Ярослава. Склад команди формувався, згідно зайнятих місць на чемпіонаті міста.

 

Три дні запеклих боїв і тільки в останньому турі визначився чемпіон і срібний призер до 10 років. Цього разу ним став Артемов Андрій з результатом 6 з 7 очок (одна поразка від свого одноклубника в принциповому броварському дербі), а другим був Дідок Данило, якому злегка не пощастило в останніх 2 турах. 

Ще одне срібло в загальну скарбничку міста принесла Палійчук Ярослава (клуб «Інтелект»), Яся боролася «до останнього патрона» і лише в останній день, після додаткових битв, вона змогла таки обіграти конкуренток. 

 

Мали шанси і наші юні учасники до 8 років, але цього разу вони фінішували поряд (4,5,6 місця відповідно у Громосяка Антона, Анісова Ігоря та Громосяка Олексія). Варто зазначити, що наш наймолодший учасник Олексій в останньому турі мав виграну позицію проти переможця турніру, але не дотиснув (цього разу). Свій перший бойовий досвід в таких турнірах отримали Пільчук Андрій та Парьоха Іван. І головне, що всім сподобалося!

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed