Надзвичайна ситуація сталася у Баришівському районі

image
30 Червня 2020, 21:51
Поділитися:

Надзвичайна ситуація сталася півгодини тому  у Баришівському районі.  Обвалилася покрівля будинку  с. Садове,  Березаньскої ОТГ, по вулиці Гагарина 4.

Це багатоквартирний двоповерховий будинок. В ньому 2 під’їзди по 6 квартир. За щасливими випадком долі, покрівля впала в зоні сходинкового майданчика та дивом нікого не зачепила. За попередньою інформацією, квартири не постраждали. Але наразі заблокований прохід до двох квартир. За даними ДСНС, в них на момент обвалу нікого не перебувало.

Зараз на місці події працюють представники ДСНС та Національної поліції. «Вирішуємо питання тимчасового відселення, – повідомляє Василь Володін, голова Київської обласної державної адміністрації. – Тримаю ситуацію під особистим контролем. Вже з ранку комісія ТЕБ та НС Березанської міськради визначить розмір збитків та питання відновлення покрівлі».

За словами представників місцевої влади,  проблема з покрівлею в цьому будинку не нова. За попередньою оцінкою її заміна коштуватиме 500 тис грн. Кошти у бюджеті на це закладені, але їх можна перераховувати лише на рахунок конкретного будинку, який мають обслуговувати або Міськкомунсервіс, або спеціально створене ОСББ. Втім, мешканці цього будинку так і не встигли вирішити, якого управителя собі хочуть. А без цього було неможливо розробити кошторис та завтердити його на сесії міськради.  Тепер ці питання доведеться розв’язувати в екстреному порядку.

Пресслужба Київської облдержадміністрації.

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація