Надзвичайна ситуація на Київській ГЕС: у Києві оперативні служби провели навчання, – ФОТО

image
22 Червня 2023, 13:26
Поділитися:

У Києві відпрацювали дії на випадок надзвичайної ситуації на Київській ГЕС. Були залучені близько 250 працівників різних служб. Також розроблено інструкції для населення на випадок підтоплення територій міста.

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новини Києва, Київщини та України.

У столиці відпрацювали дії на випадок надзвичайної ситуації на Київській ГЕСУ столиці відпрацювали дії на випадок надзвичайної ситуації на Київській ГЕС

Це вже другі масштабні навчання у столиці з початку року, що стосуються дій у разі підтоплень чи пошкоджень гідроспоруд.

Враховуючи те, що у випадку надзвичайної ситуації до зони підтоплення можуть потрапити пʼять районів, то інші пʼять працюватимуть з ними в режимі взаємної допомоги. За кожним із районів буде закріплений район-партнер, – сказав заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

У КМДА також звернули увагу, що на Офіційному порталі Києва опубліковано інструкції для населення у разі підтоплення територій міста, розроблені на основі рекомендацій ДСНС України.

Нагадаємо, ми писали про історію створення Київської ГЕС та які наслідки це мало для екології та суспільства.

Також повідомляли раніше про те, що за безпеку Київської ГЕС відповідає угруповання сил і засобів оборони Києва. Вона прикрита від ударів з повітря та від диверсійно-розвідувальних сил противника.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua