Надія для дітей

image
17 Липня 2023, 16:22
Поділитися:

|  17. 07. 2023

Дитячий будинок сімейного типу родини Лужецької відзначає ювілей.  10 років тому  Надія Миронівна Лужецька почала свою виховательську діяльність на Донеччині, беручи у новостворену прийомну сім’ю дітей, які через життєві обставини опинилися без батьківської турботи.

А вже за рік на базі прийомної сім’ї було створено дитячий будинок сімейного типу.

У 2015 році через бойові дії на території міста Макіївка Донецької області родина переїхала у село Дрозди, що на Білоцерківщині.

За весь час функціонування дитячого будинку сімейного типу до нього було влаштовано 17 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Наразі, всю любов та турботу  пані Надія дарує 10 діткам, для кожного знаходить тепле слово та вдалу пораду.

Тож, 17 липня з подарунками та щирими словами вдячності вітали родину з ювілеєм.

Особливу вдячність Надії Лужецькій за її добре та щире серце висловив депутат міської ради Олександр Балановський, який вручив родині подарунки та грамоту від міського голови Геннадія Дикого. Він побажав вихованцями вирости гарними людьми і ніколи не забувати жінку, яка дала їм материнську турботу й відчуття надійної родини, а пані Надії терпіння, наснаги та багато вдячності від її дітей.

Квітами та подарунками вітали родину Лужецької й представники служби у справах дітей та міського центру соціальних служб, староста села Олександр Литвин та інші.  Приємним сюрпризом для дітей стали сертифікати на відвідування клубу віртуальної реальності з піцою та смаколиками для всієї родини.

ФОТО

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт