Начальник УЖКГ “Ірпінь” відсторонений від роботи

Начальник УЖКГ “Ірпінь” відсторонений від роботи
7 Лютого 2023, 11:13
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин відсторонив директора КП УЖКГ «Ірпінь» Сергія Скрипника на час службової перевірки. Відповідне розпорядження мер опублікував на своїй сторінці у фейсбуці.

«Мною прийнято рішення про відсторонення директора КП УЖКГ “Ірпінь” Скрипника Сергія Федоровича на час проведення службової перевірки. За результатами службової перевірки будуть прийняті кадрові рішення», — прокоментував мер Ірпеня.

Окрім службової перевірки, що зараз проводиться на підприємстві, Олександр Маркушин ініціював аудиторську перевірку УЖКГ “Ірпінь”.

«З метою всебічного та незаангажованого аналізу фактів можливих порушень, я звернувся до Північного офісу Державної аудиторської служби з проханням провести аудиторську перевірку фінансово-господарської діяльності КП УЖКГ “Ірпінь”», — зазначив мер.

Олександр Маркушин зауважив, що раніше у керівництва міста не було серйозних зауважень до роботи Сергія Скрипника. Але, наголосив також, що це не означає, що будуть закриватися очі на подібні випадки.

«Кого б це не стосувалося, для нас це не має жодної різниці – кожен, хто працює в нашій команді має пам’ятати, що у нас нульове толерування бюджетним порушенням в роботі міських установ та організацій», — додав мер Ірпеня.

Також Олександр Маркушин наголосив, що вчинок директора УЖКГ «Ірпінь» — це звичайна європейська практика і гідний вчинок керівника підприємства.

«Сергій Скрипник – член нашої команди і ми несемо за його дії таку ж саму відповідальність, як і він за кожного працівника колективу УЖКГ “Ірпінь”», — доповнив він.

Нагадаємо, вчора, 6 лютого, директор УЖКГ «Ірпінь» Сергій Скрипник написав заяву про звільнення за власним бажанням.

Як відомо, протягом останнього тижня УЖКГ “Ірпінь” потрапило у дві скандальні історії, пов’язані із закупівлею солі для посипки міських доріг за завищеними цінами та бронюванням номерів у готелі в місті Яремче для участі представників підприємства у конференції-семінарі з питань ЖКГ.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV