Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко взяв участь у нагородженні військовослужбовців

image
25 Серпня 2023, 15:47
Поділитися:

Сьогодні, 25 серпня, відбулася позачергова двадцята сесія Київської обласної ради VIII скликання. Під час заходу військовослужбовці, які звільняли та продовжують захищати Київщину від ворога, були нагороджені Почесними грамотами та відзнаками Київської обласної військової адміністрації та Київської обласної ради.

Почесні нагороди з нагоди 32-ї річниці Незалежності України нашим воїнам вручили начальник Київської ОВА Руслан Кравченко та в.о. обласної ради Ярослав Добрянський.

Серед нагороджених: командувач оперативно-стратегічного угрупування «Північ», генерал-лейтенант Сергій Наєв, командувач сил ТрО ЗСУ генерал-майор Ігор Танцюра, генерал-майор Ігор Палагнюк, генерал-майор Сергій Кисельов, вищий офіцерський склад військових частин, які базуються на території області, командири бригад та підрозділів. Загалом нагороди отримали 18 офіцерів.

Руслан Кравченко подякував військовослужбовцям за особисту мужність і героїзм, виявлені в захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України, самовіддане служіння українському народу та звільнення Київщини від окупантів.

«Дякую вам за вашу неймовірну роботу, стійкий захист нашого регіону та самовіддане служіння людям. Тільки в єдності, згуртованості та докладанні спільних зусиль ми досягнемо Перемоги», – підкреслив начальник КОВА.

Також Руслан Кравченко презентував нову Обласну цільову програму оперативного та сталого забезпечення формувань, що забезпечують обороноздатність держави на території Київської області на 2023-2025 роки. Він наголосив, що це перша область в Україні, яка прийме таку програму.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація