На змішану форму навчання перейшли 6 ірпінських закладів освіти

image
16 Листопада 2020, 20:22
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

На сьогодні 6 ірпінських закладів середньої освіти перейшли на змішану очно-дистанційну форму навчання. Про це повідомило управління освіти і науки Ірпінської міськради.

«Ми розуміємо, що якісна освіта у повному обсязі може бути надана переважно у стінах закладів освіти. Але, враховуючи наявну динаміку захворюваності, забезпечити це дуже складно, тому наразі відбувається процес переходу шкіл на змішану форму навчання з використанням дистанційних технологій. Станом на 16 листопада 2020 року у регіоні за змішаною формою здійснюють освітній процес 6 закладів загальної середньої освіти. Надалі, за умови погіршення епідемічної ситуації, перехід на змішане або дистанційне навчання є об’єктивно необхідним і єдиним виправданим кроком», – йдеться в повідомленні.

В управлінні зазначили, що «кількість підтверджених діагнозів COVID-19 серед педагогічних працівників зростає»: наразі захворіло 3,5% вчителів.

Про запровадження з завтрашнього дня змішаної форми навчання повідомив сьогодні Ірпінський академічний ліцей Національного університету біоресурсів і природокористування України. «Здобувачі освіти 7–11-х класів переводяться на форму навчання з використанням технологій дистанційної освіти», – інформує сторінка ліцею в соцмережі.

Водночас директорка навчального закладу Світлана Березинець спростувала опубліковану на фейсбук-сторінці «Ірпінь Daily» недостовірну інформацію про те, що учнів ліцею нібито відправлено на карантин, «оскільки 6 вчителів хворіють на COVID-19».

«Офіційно повідомляю, що наразі лише 1 вчитель захворів на коронавірусу інфекцію, інші педагогічні працівники перебувають на лікарняному з інших причин. Ніякого спалаху коронавірусноі інфекції в ліцеї немає!» – підкреслила очільниця навчального закладу.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV