На заступника голови Податкової служби Сокура скоїли замах, – Гетманцев

image
18 Серпня 2023, 09:47
Поділитися:

18 серпня 2023 г. 09:42

Вчора, 17 серпня, було скоєний замах на вбивство виконувача обовʼязків заступника голови Державної податкової служби (ДПС) України Євгена Сокура.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні народного депутата, голови Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетманцева.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як повідомив Гетманцев, напад стався у центрі міста о 7:50. Замовниками депутат називає “схемщиків”, що втратили “бізнес” та “перейшли межу”. За його словами,замах стався вчора, однак поліція просила не поширювати інформацію про цю подію до сьогоднішнього ранку.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Євгена вдалося врятувати злагодженими діями карного розшуку. Низький уклін професіоналам з Департаменту карного розшуку Нацполу! Зловмисники – виконавці затримані та дають покази на замовників”, – додав він.

Згідно з інформацією на сайті податкової служби,Євген Сокур виконуючий обов’язки заступника Голови Державної податкової служби України, має VI ранг державного службовця.

За даними журналістів програми “Гроші”, саме завдяки своєму “босу” помічник народного депутата Гетманцева – Євген Сокур стрімко став заступником голови Державної податкової служби.

Читайте: Верховна Рада позбавила мандату Андрія Холодова

Фото: Телеграм Данила Гетманцева

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона