На висвітлення діяльності влади на телебаченні заплатять 198 тис. грн.

image
28 Січня 2023, 21:37
Поділитися:

Виконавчий комітет Бориспільської міської ради оголосив тендер на висвітлення діяльності органів місцевої влади в телеефірі (кабельне телебачення).

Інформація про це міститься на сайті державних закупівель Прозорро. Організатори закупівлі повідомляють, що через перебої зі світлом та пов’язаний із ним нерівномірний доступ учасників до торгів аукціон із цієї закупівлі проводитись не буде. Переможця визначать за запропонованою ним ціною.

Умови тендеру передбачають, що надавач послуги повинен самостійно створювати та розповсюджувати інформаційні матеріали щодо діяльності органів влади та депутатського корпусу у формі відео сюжетів та телепрограм на території м. Бориспіль. Обов’язковою умовою є також ведення архіву відеоматеріалів.

Крім того, учасник тендеру повинен мати обладнання високої якості, можливість виїжджати на зйомки протягом 5-10 хв, можливість проводити декілька зйомок одночасно. Наявність ліцензії Нацради з питань телебачення та радіомовлення на місцеве кабельне мовлення обов’язкова. Програми мають бути адаптовані для розміщення на інтернет-ресурсах. 

Обсяг закупівлі становить 430 хвилин до кінця року, оголошена ціна закупівлі 198 тис. грн.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама